• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2026)

How to make a Killing, OK, da nema Glenn-a bio mid, ovako ga je podigao na podnosljiv nivo.

Ali zato Send help smece, ne kontam kome se ovo svidja ? Film je super dosadan i predvidljiv sa retardiranim krajem. Mislim razumem kome se svidja, ali ono :D
Rachel je fantasticna kao i uvek, ali to ne pomaze kada je sve ostalo dno.

A za Scream 7 cekam proper 4k, za sada je samo neki 1080p procureo.

Šta ako je vreme jedino što vam nedostaje?
⏳
🚀

U nastavku revije francuskog animiranog filma gledamo „Gospodare vremena“, kultnu SF priču o dečaku izgubljenom na dalekoj planeti i trci kroz svemir koja mora da ga stigne na vreme.
Vizuelno upečatljiv i drugačiji, ovaj film spaja umetnost, maštu i avanturu u jedinstveno filmsko iskustvo koje i danas inspiriše.
📅
petak, 27. mart
⏰
od 18č
📍
Evropska kuća Niš
Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne putem linka u opisu profila Evropske kuće Niš.

les temps.webp

Šteta što su se israli sa skeletorovim glasom...
Očekivao sam piskavu verziju ili nešto slično hamilovom jokeru a dobili letovu verziju sa upalom krejnika...

The Drama (2026) Zabavno iskustvo, mnogo mi se dojmilo što se publika jako cerekala. Pokušava da dekonstruiše čitav romkom, skoro i da uspe, i na kraju limunada. Ali dobri performansi od Patinsona i Zendaje.

A kod nas u Nišu, od 3 bioskopa (Delta, Vilin Grad i Cineplex), davao se samo u Cineplexu i to samo jedan termin u toku dana i to u najmanjoj sali.
Prvi put sam video da Delta i Vilin Grad (Cine Grand) nemaju na repertoaru neki ovako veliki blokbaster. A takodje nikad nisam ni video da tako veliki blokbaster u Cineplexu se daje samo jedan termin u najmanjoj sali. Koji su razlozi za to, verovatno znaju samo gradski oci.

1775212211552.webp

Back
Top Bottom