![]()
Dobar mi je Gladiator 2, pre svega zabavan, brzo proleti, nije bilo momenta monotonije.
Akcioni delovi su uradjeni veoma dobro, jedino mi malo sam kraj bio meh. Dramski momenti su mogli vise da se razrade, preko nekih stvari se prebrzo prelazi, fali tu nekoliko scena da sve to bolje poveze, pogotovo kad je rec o Pascalovom liku, ali i odnosu Lucille i Luciusa.
Kad je izgled filma u pitanju, od kostima do scenografije, sve to bogato deluje.
S obzirom da Ridli stanca filmove ko lud i verovatno prilicno brza tokom snimanja, ovo je na kraju skroz okej ispalo. Videcemo sta donosi director's cut, kojeg ce verujem biti, tu se mozda krije jos bolji film.
Sto se mene tice - preporuka.
EDIT: Gospodin vec izjavio kako se vrse pripreme za treci deo, matori je pun snage![]()
(sasvim moguce da tim koji je radio na efektima prosto nije imao dovoljno vremena). Meni cak i nije smetalo, jeste me nasmejalo kako izgledaju, ali mi je borba bila zanimljiva.A kad je morao da napusti krštenje zbog budale...Karren Karagulian (Toros) najjaca glava u filmu.
Pogledao juce,oni majmuni sa aliexpresa su cist promasaj u scenariju,pedro paskal mi nije nesto za ovu ulogu ali sobzirom kolik je istrajao u filmu preziveo sam.Suvise mekan lik za takvu ulogu u filmovima i deluje mi nekako razmazen tip inace nemam neko pozitivno misljenje o tom glumcu ali to je vec individualna stvar.Gladiator 2 na netu.

Da to sam isto zapazio ali mi je nekako lose ovde odglumio ,nekako izgubljeno i rekao bi uplaseno,nesigurno u sebi i ulogu bas se vidi da glumi tako reci ili sam samo ja takav sam utisak stekao...Pascal mi delovao kao da je vise razmisljao o tome da sakrije izgovor, cudno je nekako zvucao.
Gledao sam skoro sve al tek od ‘Crvene rakete’ sam postao fan. Ne znam ni kako izgleda čovek pa minje taj kameo promakao. Znači pojavljuje se na krštenju?Onaj momenat kad pogleda u telefon ahghhahgahg cela sala se smejala. Ne znam da li si gledao ostale filmove od Bakera, mislim da glumi u svakom.
Recimo u Tangerine mu je takodje prejaka uloga, osecaj za komediju mu je savrsen.
Odlican film bas fali ovakvih filmova,cujem da je navodno po istinitoj prici

uff, gladiator 2 jedva 5/10.