• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2024)

Status
Not open for further replies.
VuWyJEb.png

Dobar mi je Gladiator 2, pre svega zabavan, brzo proleti, nije bilo momenta monotonije.

Akcioni delovi su uradjeni veoma dobro, jedino mi malo sam kraj bio meh. Dramski momenti su mogli vise da se razrade, preko nekih stvari se prebrzo prelazi, fali tu nekoliko scena da sve to bolje poveze, pogotovo kad je rec o Pascalovom liku, ali i odnosu Lucille i Luciusa.

Kad je izgled filma u pitanju, od kostima do scenografije, sve to bogato deluje.

S obzirom da Ridli stanca filmove ko lud i verovatno prilicno brza tokom snimanja, ovo je na kraju skroz okej ispalo. Videcemo sta donosi director's cut, kojeg ce verujem biti, tu se mozda krije jos bolji film.

Sto se mene tice - preporuka.

EDIT: Gospodin vec izjavio kako se vrse pripreme za treci deo, matori je pun snage 😄

Last edited:
VuWyJEb.png

Dobar mi je Gladiator 2, pre svega zabavan, brzo proleti, nije bilo momenta monotonije.

Akcioni delovi su uradjeni veoma dobro, jedino mi malo sam kraj bio meh. Dramski momenti su mogli vise da se razrade, preko nekih stvari se prebrzo prelazi, fali tu nekoliko scena da sve to bolje poveze, pogotovo kad je rec o Pascalovom liku, ali i odnosu Lucille i Luciusa.

Kad je izgled filma u pitanju, od kostima do scenografije, sve to bogato deluje.

S obzirom da Ridli stanca filmove ko lud i verovatno prilicno brza tokom snimanja, ovo je na kraju skroz okej ispalo. Videcemo sta donosi director's cut, kojeg ce verujem biti, tu se mozda krije jos bolji film.

Sto se mene tice - preporuka.

EDIT: Gospodin vec izjavio kako se vrse pripreme za treci deo, matori je pun snage 😄

Prvih desetak minuta mi je mnogo loše bilo, zatim negde od 30og minuta pa narednih sat vremena je čista zabava i spektakl. Uhvatio sam sebe kako razmišljam da je ovo zapravo baš dobar film. Nažalost onda dođe nespretno izveden kraj i pokvari ceo utisak.

Denzelov lik takođe je bio ultra zanimljiv kao i Paskalov, ali nedovoljno razrađen. Na kraju Denzelov lik mi je više zasmetao šta su mu uradili nego Paskalu.
Ona dva Emperatora su overthe top u lošem smislu, vidim ja šta je poenta njih, ali previše su bedni da bi bili over the top (tipa Nikolas Cage ludi).

Same borbe su zanimljive, ali moglo je to bolje.

Takođe, CGI je na momente super urađen, ali na momente "compositing" i renderi nekih likova/životinja/scena su me skroz izbacili iz filma. Tu sam se dosta razočarao.

U suštini preporučio bih da pogledaju ljudi, ima tu šta da se vidi, ali je mnogo naivno i nespretno urađena poslednja trećina filma da bi ovo dobilo neku visoku ocenu od mene.

ocena 6.5/10

Da, oni CGI majmuni su bili prilicno nepotrebni, tj. moglo se sigurno bolje odraditi 😄 (sasvim moguce da tim koji je radio na efektima prosto nije imao dovoljno vremena). Meni cak i nije smetalo, jeste me nasmejalo kako izgledaju, ali mi je borba bila zanimljiva.

Onaj momenat kad pogleda u telefon ahghhahgahg cela sala se smejala. Ne znam da li si gledao ostale filmove od Bakera, mislim da glumi u svakom.
Recimo u Tangerine mu je takodje prejaka uloga, osecaj za komediju mu je savrsen.

Pogledao juce,oni majmuni sa aliexpresa su cist promasaj u scenariju,pedro paskal mi nije nesto za ovu ulogu ali sobzirom kolik je istrajao u filmu preziveo sam.Suvise mekan lik za takvu ulogu u filmovima i deluje mi nekako razmazen tip inace nemam neko pozitivno misljenje o tom glumcu ali to je vec individualna stvar.
Meni licno 7/10
Kec sa raselom i dalje masterpis svog vremena :)

Pascal mi delovao kao da je vise razmisljao o tome da sakrije izgovor, cudno je nekako zvucao.

Pascal mi delovao kao da je vise razmisljao o tome da sakrije izgovor, cudno je nekako zvucao.
Da to sam isto zapazio ali mi je nekako lose ovde odglumio ,nekako izgubljeno i rekao bi uplaseno,nesigurno u sebi i ulogu bas se vidi da glumi tako reci ili sam samo ja takav sam utisak stekao...

Onaj momenat kad pogleda u telefon ahghhahgahg cela sala se smejala. Ne znam da li si gledao ostale filmove od Bakera, mislim da glumi u svakom.
Recimo u Tangerine mu je takodje prejaka uloga, osecaj za komediju mu je savrsen.
Gledao sam skoro sve al tek od ‘Crvene rakete’ sam postao fan. Ne znam ni kako izgleda čovek pa minje taj kameo promakao. Znači pojavljuje se na krštenju?

Hahghag nisam bas najjasnije napisao, mislio sam na Karrena Karaguliana, da glumi u svakom Bakerovom filmu :D

PAZGO9D.png

I ja sam pogledao The Order, pravi old school crime drama/triler, Jude Law je odlican u glavnoj ulozi. Nema se nesto posebno zameriti filmu, korektno je sve to, atmosfera se veoma dobro gradi i sama fotografija doprinosi dosta da uvuce u taj period i mesto desavanja. Rezija i montaza su pod konac.
Falilo mi je ipak nesto da ga vise izdvoji, mozda dublji odnosi izmedju odredjenih likova, a i malo mi fali neke jeze u liku kog tumaci Nicholas Hoult, generalno da bude vise upecatljiv.

Sve u svemu dobar film, fino tece, zanimljiv je, ima dovoljno razloga da se pogleda.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom