• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2024)

Status
Not open for further replies.
Novi film Clinta Eastwooda na netu - Juror #2

Pogledao sinoć. Dosta dosta loše. Baš odudara od njegovih ostalih, kao da nije imao toliko uticaja na sam film. Ceo film je mnogo naivan i kao za decu pravljen, pogotovo druga polovina gde sam se naglas smejao za neke rečenice/situacije.

Ne bih preporučio gledanje, sem ako baš nema šta da se gleda.

ocena 5.9/10

Pogledao sinoć. Dosta dosta loše. Baš odudara od njegovih ostalih, kao da nije imao toliko uticaja na sam film. Ceo film je mnogo naivan i kao za decu pravljen, pogotovo druga polovina gde sam se naglas smejao za neke rečenice/situacije.

Ne bih preporučio gledanje, sem ako baš nema šta da se gleda.

ocena 5.9/10
Daj mu sest druze, meni za dusu. Neka ide zivot...

Venom 3 trash tier... Pisao sam ranije kec je bio OK, not great al ono moglo se pogledati. Dvojka je vec bila osetno losija, a ovaj treci je bukvalno smece, zali boze para sto su potrosili na ovo. Od celog filma 5 min je bilo cool kada vidimo sve power rendzere u akciji i to je to :D

Carry-On (2024)

Božićni akcioni film, podseća malo na stare akcione filmove, ali ubrzo shvatite da je sve ipak dosta "tanko" urađeno. Komične situacije koje su tačno toliko loše da nisu "toliko loše da su zapravo dobre", one-liners koji nisu cool, nelogične scene i još mnogo toga čine ovaj film baš mediokritetom. Taron Egerton i Jason Bateman su super glumci, ali vidi se da je ovo urađeno šablonski, nisu iskreno ni mogli ništa više da urade sa ovakvim filmom.

Ocena 6/10 - pravi Netflix and chill film 🫣

Pogledah Heretic. Worth a watch sto bi rekli, al mu nesto fali da bude odlican. Nisam siguran kako bi ga drugacije zavrsio, al nesto mi nije leglo. Al svakako nisam zazalio sto sam pogledao.

Btw overio neko mozda Conclave ?

Pogledah Heretic. Worth a watch sto bi rekli, al mu nesto fali da bude odlican. Nisam siguran kako bi ga drugacije zavrsio, al nesto mi nije leglo. Al svakako nisam zazalio sto sam pogledao.

Heretic pogledah i ja sinoc. Hugh Grant je odlican a i ove glumice su super :cool: Problem sa filmom, po meni, je što nisu želeli da se odluče da li žele filozofsku raspravu na temu religije i generalno društva u kome živimo ili klasičan otmica/horor film.
I baš kada sam pomislio da idu all in sa ovim prvim (što bi bila dobra odluka po meni), odlučuju se da se spuste u blato sa ostalim filmovima sličnog tipa - pretpostavljam zbog toga što mnogi ljudi koji odlaze u bioskope žele tako nešto, bili bi razočarani.

Zbog svega toga, te krize identiteta filma u poslednjoj trećini, film od mene dobija 6.8/10, inače bi bilo dosta više.
Svakako i od mene preporuka za gledanje (y)

Btw overio neko mozda Conclave ?

Conclave 2024

Vrhunski snimljen film pre svega - kinematografija razbija. Uživao sam u kadrovima. A i dobro je snimljena i prenešena sva ta ludnica koju u svojoj glavi ima glavni lik (kamere koje se vrte oko njega kada se neke stvari dešavaju), baš i vi delujete sludjeni tim procesom u filmu, nikad ne znate šta će se novo dogoditi.

Nisam verovao da će mi tako dobro držati pažnju film, od takve premise, mislim da su izvukli najbolje šta može. A za glumce, samo pohvale
Ralph Fiennes izdominirao, verovatno nominacija za Oskara, Stanley Tucci takođe odličan, John Lithgow malo slabiji ali opet odličan, Isabella Rossellini odlična...

Dakle sa tehničke strane, vrhunski film! Ali postoji problem - a to je želja pisaca da iz nekog razloga ima mnogo nekih ludih preokreta koji postoju sve besmisleniji kako odmiče film. Što se mene tiče, film je mogao biti slow burn samog tog procesa, nije moralo da se ide u te neke isforsirane preokrete kako bi publika rekla "woww". Zbog toga, ceo taj proces gubi na ozbiljnosti, makar u mojim očima.

ocena 7/10

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom