• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi 2021

Status
Not open for further replies.
Don't Look Up

Pre gledanja filma stekao sam utisak da je ovo film u kome su sakupili sve zvezde Holivuda, napravili pričicu koja je neka woke/liberal/democrat bullshit i koja se lako pije, ubacili dobre CGI efekte i da su se nadali producenti da će uzeti lak i siguran novac. Zato nisam nešto se ni nadao ovom filmu. Delovalo je previše industrijski da bi mi se dopao.
Međutim, sada nakon gledanja, moram da priznam da sam baš uživao u filmu - film je naprosto zabavan. Sasvim korektna gluma, editing pa i režija.
Ali više od svega toga, hvatao sam sebe gledajući ovaj film kako razmišljam o protekle 2 godine mog života, celo ovo sr*nje oko Korone, ludnice, histerije, šta se sve izdešavalo sa svetom, politička situacija u svetu koja se promenila (rast desnicarskih movementa itd.). Gledajući tako unazad 3-4 godine, sve to deluje kao jedan san, a opet, sve se stvarno dogodilo. I još uvek traje.

Sve u svemu, zabavan film 7/10

Šta vam je ljudi?! Pa sve vreme eksplicitno govore da je u pitanju AMERIKA. Ni Kina ni Rusija ni Eu nego isključivo USA. Ja nikakvu asocijaciju na Srbiju nisam imao, sem da je svuda u svetu isto sranje što je verovatno opšte poznata stvar.

Nije bukvalno Srbija, vec asocijacija na nas po javasluku, politikanstvu i nezaiteresovanosti.

Hm, upisao sam komentar u spoiler tag ali se gore ne vidi.
Ma super film, baš me je lepo izvozao sinoć. Kao neka skuplja epizoda Black Mirror-a.

(opet) SPOILER:
Čitao sam negde da je DiKaprija bio blam da glumi erotske scene sa Meril Strip. Mislio sam da će do kraja kresnuti predsednicu.

I ja odgledao sinoć, extra film, proletelo mi vreme.

Cate Blanchett bomba kao i uvek, prelepa žena.

ceo film nisam provalio da je to Cate Blanchett....heh.

moram da pogledam neku listu filmova ali ovo mi je jedan od najboljih filmova godine, bas sam prijatno iznenadjen, nisam nista ocekivao do njega, ustvari skroz sam zaboravio na film, morao sam da guglam kad sam video ovde sta ste gledali...odlican film, najveci kompliment jeste da sam ga pogledao odjednom, nisam nastavio sutra ili prekosutra.

btw bilo bi epic da su uzeli bruce willisa za astonauta.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom