• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi 2021

Status
Not open for further replies.
Ne bi pogledao taj film ni da glumi monika beluci
Gresis Vojo.Film je odlican.Glumci super i dobro glume.Emma je vrhunski odglumela 2 uloge tj 2 licnosti.Prica i dialozi su isto extra.Ja sam film uzeo da gledam samo zbog Emme ali me totalno odusevio/iznenadio jer sam mislio da ce biti meh

Top 10 Movies of 2021

Ovo je pravi primer onoga sto je Scorcese spomenuo kako ce taj mass entertainment da ugusi ostale filmove, a svi skocili jer zaboga ne proziva se nesto sto donosi 1B$+ prometa skoro redovno. Lista na kojoj je vise od pola comic book filmovi, sa monster filmom, zombie heist filmom, filmom po tabacini, bez ijednog originalnog scenarija. Nemam nista protiv ni stanc zabave ali ocigledno gusi pritup bilo kom drugom tipu filma, ne zelim ni da jedina druga opcija budu A24 pretenciozna filozofiranja.

Nisam video da imamo temu za standupove, možda nije loŔe da postoji posebna tema.

Vidim da je izaÅ”ao novi Louis CK special, pa rekoh da ga nađem u nekoj narodnoj verziji. I sve Å”to sam naÅ”ao je 720p, 1080p snimka nema nigde.
Dakle, sve Å”to sam naÅ”ao je Sorry.Louis.CK.2021.720p.WEB.H264-JFF ili slično tome. Možda i ja tražim neÅ”to Å”to ne postoji, moguće da su njegovi specijali, od kada ih je prebacio na ekskluzivno skidanje sa svog sajta, možda su svi u 720p? šŸ¤”

Edit:
Sada vidim da je i proŔli specijal sa website-a njegovog isto bio samo u 720p. Oh well...

Pogledao resident,neke stvari su jednostavno morale biti bolje..
Kris i siuacije u kojima se nalazi u filmu s odlicne zaista ima delova gde je na momente kao pravi survival horor osecaj(ali jako malo)
jil ehhh koliko je protracena u filmu
Leon kao da je sa aliexpresa sto vizuelno sto gluma a i sama uloga u filmu
Kler onako nit smrdi nit mirise
Wesker nazalost los izbor i za glumca a i uloga je jbt skroz bzvz.
Od mene 7/10 i to samo zato sto sam fan serijala
Mada od matrixa je svakako bolji.
Kanda je mortal kombat 2021 jos ispao najbolje....

Matrix 4

Moglo je i gore. Sve ovo deluje kao neki fan fiction.
Film kao nezavisno ostvarenje uopŔte ne stoji čvrsto, kompletan zaplet i razumevanje mnogih deŔavanja zahteva poznavanje prethodnih delova. Nemam niŔta protiv toga, ali prosto rečeno - potreba postojanja prethodnih filmova kako bi neko razumeo motive/odricanja/zaplet/likove je umetnički neuspeh. A ovaj film ne samo da su mu potrebni prethodnici, nego je dobrih 30 40% meta referenci na ta deŔavanja.

A ako zanemarimo tu manu, ostatak filma je takođe dosta loÅ”. Režija, kinematografija, zaplet, gluma, muzika kao i specijalni efekti, niÅ”ta od toga nije na nivou prethodnika, a kamoli prvog dela.

Ne mogu da greŔim duŔu, srce mi se nasmejalo kada sam video opet Nea, ali jednostavno film nema apsolutno nikakvih kvaliteta sem Ŕto ima "Matrix" u nazivu.

Nisam ni očekivao niŔta, tako da nisam ni razočaran.

Ocena 5.7/10

Odgledao i ja ovaj RE Welcome to Raccoon City , iskreno za milju bolje od svih ostalih RE filmova zajedno iako bas nije najbolji film . Greska je strpati prve dve igre u jedan film i CGI je na nivou filma sa pocetka 2000tih i audio mix u filmu je uzasan , ja ovako los film zvucno nisam cuo odavno. I pored svega toga nekako sam uzivao u filmu ma koliko god apsurdan i glup bio :) .

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom