• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi 2021

Status
Not open for further replies.
Drogiranje je svakako jeftinije od ovog naseg "cinema at home" hobija. :D

Ne, nisi razumeo, to je skinuto direktno sa Amazona. Znaci pirat legalnim putem odradio download pa posle stavio na torrent sajt, nije nista ripovano/cackano/reencodovano.

Ne, nisi razumeo, to je skinuto direktno sa Amazona. Znaci pirat legalnim putem odradio download pa posle stavio na torrent sajt, nije nista ripovano/cackano/reencodovano.
Dobro daj mi onda link tog torenta

Javno postavljanje takvih linkova na forumu je zabranjeno.

Imas sve na onim sajtovima koje sam ti iznad nabrojao, samo utrosi 5-10 sekundi svog vremena na pretragu.

Javno postavljanje takvih linkova na forumu je zabranjeno.

Imas sve na onim sajtovima koje sam ti iznad nabrojao, samo utrosi 5-10 sekundi svog vremena na pretragu.
Pa to ti ja i kazem. Ja sam skidao te filmove i nije kao original.

Can you permanently download movies from Netflix?

Once your subscription expires, any downloaded titles will no longer be available to watch. ... As long as you can convert NFV to MP4 format, you can keep Netflix downloads permanently.

Evo ti dokaz da ti pirati konvertuju te filmove. I naravno ne urade kao izvorno. Valjda ja znam kad sam gledao 100 puta kako izgleda original a kako od njih.

Ovo je pre svega Amazon, ne Netflix. Ali nema veze, kako god ti kazes, samo da ne gusimo ovu temu vise.

sasa-radulovic21.jpg

Vec skinuo i pogledao!

Takodje sam pogledao i 14 Peaks: Nothing Is Impossible, vrhunski docu! Ove godine je Nirmal Purja odradio jos jedan ludi podvig, bice sigurno dokumentarac i o tome.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom