JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Ja od 4 gledam to pre me smaralo budzenje kola dosadno

Onaj zadnji sa podmornicom najveće smeće ikada zaspao sam. Možda mi ovaj bude malo bolji...zbog familije...

Slažem se al pored toga što je prvi film bio jako solidan i unikatan 00s uradak čak je uticao na stajlinge na olimpijadi u Sidneju hshshsNe možeš dva puta da ponoviš istu stvar.
Ima i video igra i ekspanzija, koje su moram reći vrlo dobre i atmosferične i žalosno je što filmovi nisu nastavili tom rutom. A tu je i animirani film koji isto pravi spoj između prvog i drugog filma i režirao ga je Aeon Flux tatko. Kratka ali zabavna epizoda u Riddick univerzumu.

A kad cardi bi sa ekipom riba oslobodi dizela u uniformi specijalca?F9 je djubre snimljeno pre svega da ga ljudi pljuju kao hejter servis, i ta scena u svemiru je ubačena jer su ljudi govorili DOKLE VIŠE OVO SAMO U SVEMIRU NISU BILI.
Dakle film stalno roka akcione scene koje su na silu over the top da izmole to A JEEEESTE iz publike u bioskopu. Takodje svaka akciona scena samo počne nema uvoda planiranja nekog dogovora što je bilo uvek u svim delovima zastupljeno. Dakle mrzi ih više da žive i samo govori to da nastavci nisu odavno još ludji i veći nego još dosadniji i još gluplji.
Nema tu više ni ljudski koreografisane tuče, niti neke zanimljive jurnjave, generalno scene gde najviše verujem likovima je dok se okupljaju da jedu roštilj E TO je trebao da bude F9 jedna poslednja večera i da uz vince prepričavaju prošle filmove sa flešbekovima, da piči regeton dok u košuljama kariranim vade pivce i blenu kad neko nov naidje od ekipe na užinu VAUUU JEBOTE I ON JE STIGAO.
Kakvo govno seljačko za čobane maloumne