• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi 2021

Status
Not open for further replies.
prvi je još i ok, započeo priču, 2 i 3 su smeće.
posle su malo revitalizovali, a ovaj 9 je ubedljivo najgori, išao sam u bioskop jer nisam bio godinu dana i zažalio sam, džaba familija...

prvi mi je super, kako su ga nazvali point break sa kolima, ovi noviji nemaju apsolutno nikakve veze sa njim

Joj kakav crni point break, al simpatičan je to filmić svog vremena cant hate. Inače ako ne grešim 4orka je bila reset serijala tako da nema razloga da se išta povezuje sa prva tri...

Onaj zadnji sa podmornicom najveće smeće ikada zaspao sam. Možda mi ovaj bude malo bolji...zbog familije...

Nisam gledao F&F dugo ali kad ovo citam ne bi me cudilo ni da su radili drag racing sa podmornicama :D

E nije bilo toga ali skida se devetka pa javljam ako su tu to probali, mada pošto je trejler skoro sve prikazao iz filma rekao bi da nisu....

Jedini moj dodir sa F&F serijalom je sto sam pre 15 godina imao Tokyo Drift-Teriyaki Boyz na telefonu.

Vin Dizela sam duzi niz godina pamtio po The Chronicles of Riddick i to mi je bila glavna asocijacija do pre nekih 7-8 godina.

Samo je krenuo da se redja F&F, klasicno odrzavanje relevantnosti na trzistu tako sto u odredjenom vremenskom razmaku izbacujes svoj proizvod.

A da, 2013 je izasao jos jedan film o Riddicku i to je bila poslednja stvar koja je izasla iz te fransize.

Ima i video igra i ekspanzija, koje su moram reći vrlo dobre i atmosferične i žalosno je što filmovi nisu nastavili tom rutom. A tu je i animirani film koji isto pravi spoj između prvog i drugog filma i režirao ga je Aeon Flux tatko. Kratka ali zabavna epizoda u Riddick univerzumu.

Ne možeš dva puta da ponoviš istu stvar. Pride je režija bila lošija sa zadnjim i magija je iščilela, kao što je počeo kao underdog mali, a kultni filmać sve je to brzo nestalo zbog Vin Diesela kojem je slava udarila u glavu.

Ne možeš dva puta da ponoviš istu stvar.
Slažem se al pored toga što je prvi film bio jako solidan i unikatan 00s uradak čak je uticao na stajlinge na olimpijadi u Sidneju hshshs

Dvojka je već bila neka bizarna Lord of the Rings fuzija u svemiru užasan film,

e jbg trojka je stigla kasno al faktički to je nastavak koji je trebalo da nam daju odmah

Ima i video igra i ekspanzija, koje su moram reći vrlo dobre i atmosferične i žalosno je što filmovi nisu nastavili tom rutom. A tu je i animirani film koji isto pravi spoj između prvog i drugog filma i režirao ga je Aeon Flux tatko. Kratka ali zabavna epizoda u Riddick univerzumu.

Picio sam Assault on Dark Athena, pa sam sebi sada dao odgovor zasto nisam igrao Escape from Butcher Bay, zato sto je nova igra bila rimejk stare+ekspanzija. Nisam izgleda toliko zeleo da je igram kada je izasla krajem 2004 (bila je igra meseca u SK). Ako mi u tom trenutku ne padne na pamet, ko zna kada cu se ponovo toga setiti. Zaboravio sam i filmove i video igru, i Pitch Black i The Chronicles of Riddick sam jednom prilikom ulovio na b92.

Secam se da je mesec dana ranije pre Dark Athene izasao Wheelman u kom je isto Dizel bio glavni protagonista, ali je bio uzasan.:D

Wheelman nisam hteo ni da taknem, delovalo je iz aviona da neće biti o porodici i izgubio sam interesovanje.

Kažu ovi devleoperi što su pravilia Riddick igre, da je Diesel vatreni gejmer, i da im je bukvalno dao slobodu da naprave šta god požele od igre. Verovatno jedan od ređih slučajeva gde se nije mešao i pravio papzjanije kao sa Fast and Furious serijalom.

Ali kada mu pogledam čitavu filmografiju sa ove distance, stvarno je čovek limitiran kao glumac, i što je matorijiu ne može više ni taj mačo stav da iznese. Realno Pitch Black, Iron Giant i Find Me Guilty su mu najbolje uloge. Ovo ostalo sa menija boranija.

meni je super njegov prvi film strays, koji je inace i rezirao. od ostalih imao je i finih sporednih uloga npr saving private ryan i boiler room.

samo da prokomentarisem malo izgled, ranije je izgledao jako kul, godinama nazalost kao da je izgubio sve ostre crte lica a i gradja mu se promenila, kazem promenila jer je on i dalje napucan ali nije to to.

Mator je čovek, ne može da se održi ista figura i pride se ugojio. Sve je to normalni deo života. Jeste to su mu manje i sporedne uloge, ali Boiler Room mi iz ove vizure deluje poprilično cringey, jedino bih izdvojio što je to retka glavna uloga Giovanni-ja Ribisi-ja, kojeg sam oduvek gotivio dok ga nisu srozali na karikaturalnog glumca koji glumi otkačene likove...

F9 je djubre snimljeno pre svega da ga ljudi pljuju kao hejter servis, i ta scena u svemiru je ubačena jer su ljudi govorili DOKLE VIŠE OVO SAMO U SVEMIRU NISU BILI.

Dakle film stalno roka akcione scene koje su na silu over the top da izmole to A JEEEESTE iz publike u bioskopu. Takodje svaka akciona scena samo počne nema uvoda planiranja nekog dogovora što je bilo uvek u svim delovima zastupljeno. Dakle mrzi ih više da žive i samo govori to da nastavci nisu odavno još ludji i veći nego još dosadniji i još gluplji.

Nema tu više ni ljudski koreografisane tuče, niti neke zanimljive jurnjave, generalno scene gde najviše verujem likovima je dok se okupljaju da jedu roštilj E TO je trebao da bude F9 jedna poslednja večera i da uz vince prepričavaju prošle filmove sa flešbekovima, da piči regeton dok u košuljama kariranim vade pivce i blenu kad neko nov naidje od ekipe na užinu VAUUU JEBOTE I ON JE STIGAO.

Kakvo govno seljačko za čobane maloumne

F9 je djubre snimljeno pre svega da ga ljudi pljuju kao hejter servis, i ta scena u svemiru je ubačena jer su ljudi govorili DOKLE VIŠE OVO SAMO U SVEMIRU NISU BILI.

Dakle film stalno roka akcione scene koje su na silu over the top da izmole to A JEEEESTE iz publike u bioskopu. Takodje svaka akciona scena samo počne nema uvoda planiranja nekog dogovora što je bilo uvek u svim delovima zastupljeno. Dakle mrzi ih više da žive i samo govori to da nastavci nisu odavno još ludji i veći nego još dosadniji i još gluplji.

Nema tu više ni ljudski koreografisane tuče, niti neke zanimljive jurnjave, generalno scene gde najviše verujem likovima je dok se okupljaju da jedu roštilj E TO je trebao da bude F9 jedna poslednja večera i da uz vince prepričavaju prošle filmove sa flešbekovima, da piči regeton dok u košuljama kariranim vade pivce i blenu kad neko nov naidje od ekipe na užinu VAUUU JEBOTE I ON JE STIGAO.

Kakvo govno seljačko za čobane maloumne
A kad cardi bi sa ekipom riba oslobodi dizela u uniformi specijalca? :D
Ja sam gledao u bioskopu, ni nachosi mu nisu pomogli.

No Sudden Move - Ulazi mi keva u dnevnu negde na pola filma i pita o čemu se radi. I dok joj prepričavam razmišljam jbt kako zanimljiv zaplet, kidanje , ZAŠTO JE ONDA SVE OVAKO DOSADNO I MRTVO. U tom smislu naslov je tačan, ovde su i upucavanja u glavu, polako malo pauza. Znači sporo sporo mrtvo, beživotno, pritom ružno snimljeno ko pakao glava me boli od mrtvila i još objektivi širokougaoni da se slika izdeformiše bravo svaka čast.

Elem ispod svega ovoga krije se jedan CRIME THRILLER sa 50s auto-moto malverzacijama oko zagadjenja pun peripetije sa poznatim glumcima (jebote vidi koja ekipa u filmu itd) koji će više manje svi da izginu i da ga izduvaju pa NE BI BILO LOŠE da je to bilo makar živopisnije. Naravno Soderberg je jedna rediteljska veličina i vrhunski poznavalac filma, stručnjak itd pa mu se logično sve mora tolerisati ali damn pre bi opet gledao snimak sahrane.

Takodje Dzulija Foks se nije jebala, minus ogroman.

Ne razumem pohvale po netu na račun ovog filma a možda i ne moram. Ja imam Wrath of Man iz ove godine i miran sam

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom