• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi 2021

Status
Not open for further replies.

Ovo sam gledao sinotj. Meni je bio sasvim okej film. Kapiram da tju ga vetj sutra zaboraviti, ali ne zhalim vreme koje sam bacio na film. Special effects su ok, a glavni vampir izgleda kul, mada mi to nije bilo najbitnije. Humor je dobar, samo je ponekad teshko razumeti shta govore zbog irskog naglaska. Deluje mi malko zbrzano, mozhda je bilo potrebno vishe fokusa na lore i build up, ne znam. Daleko je od odlichnog, ali ako ste odgledali vetjinu horor filmova iz ove i proshle godine, mogli biste i ovo.

Moram priznati da me malko trigerovalo kada su prichali o poreklu vampira, ali okej, prezhiveo sam.

comedy horror i vampiri, teme koje mi ne leze nikako :( steta

Kod mene obrnuta situacija, obožavam te ``horor`` komedije :) Gledaće se ovo danas.

Odgledah Mortal Kombat, popriličan krš. Ubacili neke nebitne likove, tipa ženska sa krilima i onaj sa čekićem, a nema kul likova kao Sektor, Cyrax, Smoke... Uz to Reptile i Goro baš protraćeni. Shang Tsung skroz neupečatljiv. Bar su Sub Zero i Kano bili super. I Kabal je baš kul sa onom maskom. To što nema Cage-a vidim kao plus :)

Onaj glavni lik pola filma nešto cmizdri, na kraju od svih mogućih moći dobije samo armor, al valjda mu ide uz karakter jer ga početku onaj MMA promoter opiše kao human punching bag :D Ajd bar su mu dali tonfas a ne neki generic mač ili tako nešto.

Bilo je nešto dobrih borbi i fatalita, mada neki su mi delovali zbrzano.

Riders of Justice (2020)
Danski film o osveti i besu. Delom akcija i drama, delom otkačena skandi-komedija (isti režiser je radio ‘Addam’s Apples’ ‘Man and Chicken’).
Mads Mikelsen je kao vremenska nepogoda. Vredi pogledati makar zbog njega.

Last edited:
Kod mene obrnuta situacija, obožavam te ``horor`` komedije :) Gledaće se ovo danas.

Odgledah Mortal Kombat, popriličan krš. Ubacili neke nebitne likove, tipa ženska sa krilima i onaj sa čekićem, a nema kul likova kao Sektor, Cyrax, Smoke... Uz to Reptile i Goro baš protraćeni. Shang Tsung skroz neupečatljiv. Bar su Sub Zero i Kano bili super. I Kabal je baš kul sa onom maskom. To što nema Cage-a vidim kao plus :)

Onaj glavni lik pola filma nešto cmizdri, na kraju od svih mogućih moći dobije samo armor, al valjda mu ide uz karakter jer ga početku onaj MMA promoter opiše kao human punching bag :D Ajd bar su mu dali tonfas a ne neki generic mač ili tako nešto.

Bilo je nešto dobrih borbi i fatalita, mada neki su mi delovali zbrzano.
Delim misljenje uglavnom, Kano mi je bio najzanimljiviji, ostalo tres, ali los :D
Jako mi glupa ideja ta sa arkanama bila. Prva polovina je bila koliko toliko ok, ali posle totalni raspad, sto kazes previse zbrzano sve i bez smisla.

Mortal Kombat jakih 2/7.
Očajni glumci, solidan cgi, pogotovo sub zero ledarije.
Scene borbi su baš loše editovano sa mnogo seckanja.

Riders of Justice (2020)
Danski film o osveti i besu. Delom akcija i drama, delom otkačena skandi-komedija (isti režiser je radio kod nas kultne "U Kini jedu pse").

rezira jensen, a glume mikelsen, bro i kas! obozavam svu cetvoricu. ovo moram da pogledam.

Tom Clancys Without Remorse 2021 2160p AMZN WEB-DL DDP5 1 HDR HEVC-CMRG

Boys from County Hell, imo bezveze film, ne zna sta hoce da bude, ozbiljan horor ili komedija a to dvoje ne kombinuje dobro, ono sto se desava nje smesno glupo nego samo glupo.

u jednoj sceni pri kraju se vide otkinute ruke na sansku sto ne znaci apsolutno nista

Riders of Justice (2020)
Danski film o osveti i besu. Delom akcija i drama, delom otkačena skandi-komedija (isti režiser je radio kod nas kultne "U Kini jedu pse").
kako otkacena akciona drama 😄 zabavan film, bas sam uzivao. nisam ocekivao ovako spontano ubacene idiotizme madsove ekipe dok on ide i likvidira negativce. tako neusiljeno i na mestu, odlicna preporuka 😃

Znači ja ne verujem lol

Ono mesecima radim na onom Rainbow dokumentarcu, i razmišljam o Tom Clancy filmovima. Skroz slučajno, jer nisam u toku, zabio glavu kao noj u pesak ovih meseci i vidim izašao Tom Clancy's Without Remorse.

Sada setup je straight up copy paste šta je Clancy radio, na žalost više nije živ i kontam da je pola skripte napisao neki debil sa strane jer film skače sa scene na scenu i ima nekih nelogičnih trenutaka koje se čak ni u igrama ne pojavljuju.

Uz to razmišljam kako bukvalno svaki film posle The Hunt for the Red October je bio gori i gori, čak i Jack Ryan je bila manje više sranje i razmišljam se, čemu ovaj film, iz aviona sam video sve šta će se desi, više izgleda kao setup za neki nastavak, nešto.

ALI ALIIIIIIIIIIIIIIIIIII spoilers ahead.

Sve u svemu na kraju lik dobija novi identitet i treba da nestane, nov identitet mu je John Clark i ja kao, ma daj okej wtf nije valjda.... Završava se film i naravno, kako to obično biva sada ja čekam i čekam za neku post credit scenu iiiiiiiiiiiiiiiiiii

John Clark je bivši operativac koji je morao da nestane na neko vreme. Nakon napada ruskih terorista na američkom tlu i sranja koje se desilo tada je skontao da je potrebno da postoji multinacionalna jedinica koja ima operativce iz celog sveta kako ne bi bili biased kada treba nešto da se uradi i praktično stopirali svaki napad potencijalnih terorista, nebitno da li se napad dešava u rusiji, kini, americi ili gde god na planeti.

Suma sumarum, glavni protagonista filma je John Clark koji vodi Rainbow Six tim od prve igre u franšizi, od 1998 godine i njegov origin story mislim da nikada nije ispričan u igrama niti u filmu! Ovo je Rainbow Six lore, a Without Remorse je jebeni SET UP ZA RAINBOW SIX FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ili seriju odakle znam ali JEBOTE NE VERUJEM!!!!

Inače, postoji knjiga Without Remorse iz 1993 i tu se priča o John Kelly-u ali je totalno druga priča. Film je debilan ali eto ako posluži svrsi biće odlično.

Znači ceo film tipa 5-6/10 ali ceo njegov dijalog/monolog na kraju, brate sve vreme sam pričao ne seri jer razmišljam ZAŠTO JEBENO NEMA R6 film do sada ima bolje priče nego 99% shitova koji su brendirani kao Tom Clancy poslednjih godina!!!!!

Jebeš film, poslednja 2minuta su me jebeno kupila znači skačem od sreće ako se realizuje

Last edited:
Spiro Razatos opet dize akciju sa automobilima na novi nivo. Zasluzuje specijalnog oskara za sve sto je uradio sa planiranjem i koordinacijom kaskadera i 2nd unit rezijom akcije u zadnjih 10 godina kod toliko odlicnih filmova.

Ovaj put imaju izgovor da bacaju aute na sve strane zbog "jakih magneta". :D

Pogledao pre neki dan Those who wish me dead. Onako, 3/7 pogledaš zaboraviš. Mada ima par napetih scena. Podseća me dosta na neke slične filmove iz devedesetih.

Those Who Wish Me Dead (2021)

Sinopsis: Otac i sin su u begu od strane plaćenih ubica. Idu u mali gradić gde imaju poznanike koji bi mogli da im pomognu.

Moram priznati da me jeste incijalno uhvatio hajp u vezi filma, navikao sam do sada da Tyler Sheridan isporučuje interesantne i visoko oktanske moralističke i brutalne trilere, ali avaj, ovaj film nije to.

Ovo vam je nekadašnji B movie kojeg ste često viđali sa glumcima koji su bili na pragu probijanja da postanu veće zvezde, koji sadrži dosta solidnih elemenata, ali ga baš ništa ne izdvaja iz mase.

Najveći problem je izbor same Angeline Jolie, smatram da je nekako neprikladna za ovaj film, i da su imali mnogo veći izbor sredovečnih glumica koje su mogle bolje da pasuju za ovu ulogu. Njen karakter Hanna-e je esencijalno pomalo nostalgičan momenat na rane izlete u njenoj karijeri sa Tomb Raider filmovima, ali ima i primse obične osobe.

Čudno mi je i nekako, kako se iz raznih uglova kamerom trude da prikrije njeno izoperisano lice i prikažu da i dalje ima lepotu, koja je odavno iščilela.

Ali verujem da ona nije odabran, i da ovo u neku ruku jeste njen povratak na veliko platno, stvarno se ne sećam u čemu je poslednjem glumila u prethodnim godinama, a da je privuklo pažnju. Ne bi ni bilo filma.

Berenthal je na svojem autopilotu, igrao sam igru šta će se zbiti sa njegovim likom, i drago mi je da nisam pogodio, pošto do sada nije baš imao sreće u Sheridanovim filmovima ili onima koje je napisao kao scenarista.

Najviše bih pohvalio dečaka, Connor Casserly-a, deca glumci su po nekim načeljima uvek užasni, ali me je njegova izvedba uverila da se može biti umeren, i odrastao u ulozi koju predstavlja. Videćemo da li je ovo bilo samo jednom ili će imati veću karijeru.

Film je korektno režiran i montiran, ali nema nijednu scenu koja bi se izdvojila kao fenomenalna.

SPOILER:

Dok sam gledao dešavanja tokom filma, nekako mi je sve bilo već viđeno, plaćenici ubice koji su na zadatku, jure oca i dečaka zbog podataka koji dovode velikog biznismena i korporaciju u nemilu situaciju i naravno obični žitelji koji se nađu u čitavoj gunguli.

Ne mogu da se otmem utisku, da je Sheridan imao muda, i da je uzeo Aidan Gillen-a i Nicholas Hoult-a da koji igraju plaćenik ubice, da budu glavni likovi i da je čitav film iz njihove perspektive i kako nose veću presiju da odrade svoj zadatak, a da su svi ostali likovi kolateralna šteta.

Scenario bi time bio jači, i ne bi škodilo da su dobili više vremena da se razviju, jer nekako je ovde sve skraćeno nauštrb brze isporuke, jednog solidnog filma, koji je u redu pogledati bez veće obaveze, ali ga se nećete sećati posle tog gledanja.

Od mene jaka 4.

negativci azijati i scorpion su odlično odglumeli, ovi ostali jbg...
Skorpion ok ceo film prica na japanskom i onda niotkuda get over,kada sam to cuo puko sam od smeha( here jos sam gledao film u bioskopu )
Sub zero sto bi rekli uboden glumac ,kao ok ali mrsavo to meni za kanoa ,fali tu jos misica.Raidena je mogao da glumi i krkobabic sobzirom koliko mu je bitna bila uloga u filmu,neki likovi u filmu su tu cisto da se na njima uradi fatalit.Goro je poginuo kao da je neka vagina od lika u mk a ne princ tame netherrelma(sramota) kung lao ok kostim gluma osrednja,kabal odlican sto se tice kostimografije ali uloga zanemarljiva toalno kao i 90 likova koji su u filmu.Sobzirom da je ovo moglo bolje da prodje kao netflix serija recimo ali ne oni su hteli da snime film po svaku cenu sa minimalistickim budzetom,mogu da dam 7/10 kao veliki fan serijala inace realnih 6/10
Jedino sto mi se svidelo u filmu kung laov fatalit i prvi rivalitet sub zera i skorpiona sa poctka filma,ostatak filma je kao vakcina za koronu(postoji ali je efekat individualne prirode)

Dobar Oxygen.

Iako je ovo miks nekih dobro poznatih filmova meni je miks legao, u par navrata me iznenadio i prevario plus vizuelno je bio jako on point, gotivim. Aleksandar Aža je odličan reditelj i nekako kao da se uvek stidi da to pokaže a ovde se najmanje stideo lol, valjda će nekad da opet radi Saj-Faj leži mu to skroz.

Voleo bi da je Brit Marling bila glavna uloga ona bi ovo razbila to je njen fah mada i ova Melani mi je bila skroz ok.

Sad vidim da je glumila u 6 Underground sa Rejnoldsom koji je glumio u sličnom filmu Buried. Eto simbolike.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom