• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Izasao je raspored i mi cemo nastupiti kao zadnji u polufinalu 1!
Dobili smo najbolju poziciju, tako da nas vide kao favorite.
Takmicenje otvara Moldavija, takodje sa odlicnom pesmom.

Prosli smo u finale i meni omiljena Moldavija i generalno je sve bilo korektno, osim sto se nе слажем за Белгију и Пољску... steta Црна Гора није стигла до финала 11 година заредом :(

Danas je generalno bilo korektno sve, jedina dva gafa su bili sto su pustili Kipar u finale (sa onako slabom energijom i losim pevanjem), kao i to sto Svajcarsku nisu pustili u finale, a zasluzili su...

Yup, kao i uvek izbegavaju nas na glasanju ko shugave i cascavaju se komsije, jedino publika ako izvuce...

Bugarska je pobedila, odlican stage-ing su imali, bili su mi na cetvrtom mestu na mojoj top listi, tako da mi je to ok, iako imam dosta zamerki na plasman ostalih 😅
Izrael drugi, na kraju sam se uplasio da ce ponovo pogurati zemlju koja je u ratu kao sto su radili vise puta do sad, ali su se nekako suzdrzali...
Treci Rumunija, od njih sam ocekivao da pobede, kao sto sam ocekivao da i mi budemo tu negde, ali avaj...

Australija cetvrta, ima svojih kvaliteta i publiku, iako nije moj cup of tea...

5. Italija
6. Finska
7. Danska
8. Moldavija :(
9. Ukrajna (lol)
10. Grcka

Mi smo zavrsili tek 17-ti od 25 zemalja, dobili smo ok glasova publike, ali kao i uvek, jos od Konstrakte, ziri nas je sahranio...

1778972874877.webp

Back
Top Bottom