• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Epic vs Steam vs GoG i ostali...

Sklanjaju ih i iz prodaje

1671102926557.png

Uklanjaju iz store-a jednu od kultnih single player igara, jer...? Zarad naseg dobra? :D Skupi serveri?

E ovo je razlog zašto ipak osim besplatnih igara treba u potpunosti ignorisati Epic Lancher. Ni svoje kultne igre ne podržavaju posle određenog vremena, zamislite tek onda koliko će lako ugasiti lancher bez otključavanja kupljenih igara čim budu videli da im ne donosi mnogo novca.

Odluka nekog debilnog menadžera pri vrhu firme koja štedi neki zanemarujući iznos novca ali će on to sa ponosom istaći kako kao štedljivo upravlja imovinom firme IO-u i akcionaroma dok se u isto vreme 200 puta veći novac troši na neke njegove potpuno nepotrebne beneficije.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jel se još nekome otvara i Steam prozor i prozor za nove igre na Steamu kada pokrene igru sa desktopa? Ovo se od nedavno dešava i izluđuje me.

Ne dešava mi se to, ali iz nekog razloga ne mogu da isključim notifikacije kada su igre sa wishlista na popustu, svaki put mi izbacuje neki error. Skoro su updateovali interfejs, sad treba da se peglaju bugovi.

Za 10 sati počinje žestoko pražnjenje svih mogućih rezervi na steam-u :sneaky:

To će biti dve nedelje bacanja novca na sve moguće i nemoguće... Kada pogledam moj library mislim da nemam šta da igram :ROFLMAO:

A opet... neke stvari su tako dobre da im ne možeš reći ne. Inače ove godine se desilo dosta stvari... na steamgifts-u sam konačno dostigao lvl 10 :) na steam-u sam promenio spisak prijatelja, ukinuo neke koji su samo želeli da izvlače korist, a sa druge strane sam pronašao i neke zaista sjajne ljude.

Mislim da je došlo neko novo vreme... 🌞

Ja imam 4 evra da potroshim, pa se nadam da tje da naleti neshto kul. Voleo bih neshto casual, opushteno, da mogu da igram bez puno mozganja.

Back
Top Bottom