• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Epic vs Steam vs GoG i ostali...

Jesi igrao Steamworld Dig serijal? Msm ceo Steamworld je do jaja, ali Dig ima najmanje mozganja.
Nisam, deluje mi kul na prvi pogled. Overitju vishe o igri, pa je mozhda i uzmem. Hvala :3

@Yonai u kom smislu su prijatelji želeli da izvlače korist od tebe?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
ono što ja znam u kratkoj komunikaciji i "saradnji" sa yonaijem, ima običaj da kupi prijateljima na steamu igre sa wishliste. verovatno je tu jedan od primera izvlačenja koristi

@Yonai u kom smislu su prijatelji želeli da izvlače korist od tebe?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Duga je to priča, deo te priče je i u ovome što je timemaster rekao...

ono što ja znam u kratkoj komunikaciji i "saradnji" sa yonaijem, ima običaj da kupi prijateljima na steamu igre sa wishliste. verovatno je tu jedan od primera izvlačenja koristi

Sve u svemu ja sebe smatram za prilično dobru i korektnu osobu. Problem nastaje kada neki to pogrešno shvate i žele da zloupotrebe. Kada naiđem na takve osobe jednostavno ih bez reči uklonim sa liste prijatelja... Došlo je to vreme i za svoje dobro sam pročistio listu prijatelja na steamu.

Meni je iskreno drago što tamo i mnoge od vas imam kao prijatelje jer u ovoj fazi mi treba isključivo pozitivna energija. Ne trebaju mi negativnosti u životu i zato hvala i mnogima od vas što ste deo ovako pozitivne grupe :)

Moram samo malo da se "pohvalim" učinkom na ovom steam sale... Pazario sam svašta nešto (čitaj: novci su bačeni) i do kraja će biti još zanimljivih stvarčica da se nakupuje stash do nove godine (čitaj: definitivno imam problem 🔥 )

Forza Horizon 5
Tiny Tina's Wonderlands
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN
Flipping Death
CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION
Marvel's Avengers - The Definitive Edition
Resident Evil Village
Need for Speed™ Unbound
Decay of Logos

🎮 🎮 🎮

Ja ne mogu da verujem da se ložite i preoderujete igru posle fijaska sa remasterom.

EGS bukvalno najgora stvar na svetu trenutno
Nemoj bas tako, nista nije falilo remasteru, bilo je i gorih...
A EGS je bar bolji od Ubishit UPlaya, i bar daju igre za dzaba svake nedelje..niko drugi to ne radi

Nemoj bas tako, nista nije falilo remasteru, bilo je i gorih...
A EGS je bar bolji od Ubishit UPlaya, i bar daju igre za dzaba svake nedelje..niko drugi to ne radi
Nikako se ne bih slozio da je EGS bolji od uPlay-a ili Origina ili bilo kog drugog launchera. Oni koliko god da su sranje, nisu kineski spyware i po default pobedjuju u svakom poredjenju.

Miljama je EGS daleko od ubi connect, battlenet i ea launchera... facts.

Nikako se ne bih slozio da je EGS bolji od uPlay-a ili Origina ili bilo kog drugog launchera. Oni koliko god da su sranje, nisu kineski spyware i po default pobedjuju u svakom poredjenju.
Na Originu sam 90% vremena od svih launchera i to je nevidjeno sranje koje malo malo crashuje,te shift overlay pali gasi, te gubi konekciju, ma nema sta nije bilo. Egs izgleda skrnavo i pomalo sporo otvara stranice sa igrama,ali radi posao za koji je i stvoren. Tako da znam vrlo dobro sta je Origin i kako koji launcher radi jel takva su vremena da min 3-4 razlicita ima prosecan gejmer. Ja bi voleo da je to sve na jednom,ali prc

Na Originu sam 90% vremena od svih launchera i to je nevidjeno sranje koje malo malo crashuje,te shift overlay pali gasi, te gubi konekciju, ma nema sta nije bilo. Egs izgleda skrnavo i pomalo sporo otvara stranice sa igrama,ali radi posao za koji je i stvoren. Tako da znam vrlo dobro sta je Origin i kako koji launcher radi jel takva su vremena da min 3-4 razlicita ima prosecan gejmer. Ja bi voleo da je to sve na jednom,ali prc

Origin se ne apdejtuje već par godina koliko znam.

Pa i da ne moze da se pokrene, opet je po defaultu bolji jer nije kineski spyware. Sa druge strane, ja takvih problema sa originom nisam imao, a koristio sam ga jedno vreme aktivno za vise multiplayer igara.

Epic je dobar za basic store, kupiš igru, skineš i pokreneš, sa onim 10e kuponom je često i najbolji deal. Što se tiče bilo kojih drugih feature, tu je negde nivo 2010te, potpuno zaostao i nekonkurentan, pa sad kome je šta bitno ide tamo gde mu to nude.

Back
Top Bottom