I šta Epic ima od korisnika koji se sporadično loguju na platformu da bi pokupili besplatne naslove? Ne bih rekao da je to profil ljudi koji će nakon što istekne ovaj 'promo' period nastaviti redovno kupovati igre. Evo članak od prošle godine govori koliko EGS zapravo gubi para:Isto je cinjenica da Epic daje gomilu dobrih igra for free, a Steam to ne radi
e tnx, nasao sam
to je tvoje licno misljenje, a oni sigurno znaju bolje od tebe u sta sipaju svoje pare, kao sto rekoh obzirom koliko dugo to traje, sigurno bi prestali da im se ne isplati, a buducnost ce pokazati koliko im se isplatilo, ja mislim da su oni vec sada iza steam-a, a vremenom ce samo smanjiti razliku.I šta Epic ima od korisnika koji se sporadično loguju na platformu da bi pokupili besplatne naslove? Ne bih rekao da je to profil ljudi koji će nakon što istekne ovaj 'promo' period nastaviti redovno kupovati igre. Evo članak od prošle godine govori koliko EGS zapravo gubi para:
![]()
Epic has sunk $500M into the Epic Games Store, doesn't expect to make a profit until 2027
Well, at least it can afford it.www.pcgamer.com
Ja nisam uzeo nijedan besplatan naslov na Epic-u, mislim da čak nisam ni account napravio. Što mi se dopada kupim na Steam-u ili GoG-u i time podržim i developera i platformu. Kako rekoh, oni koji grabe besplatne igre na Epic-u vjerovatno nikad neće nastaviti kupovati igre na toj platformi.vi koji pljujete epic slobodno nemojte vise da uzimate free naslove, ne ide to da pljujete, a samo kupite sta daju besplatno.
mi sirotinja ne, ali platezno mocni ce se navuci na platformu ovom procedurom.oni koji grabe besplatne igre na Epic-u vjerovatno nikad neće nastaviti kupovati igre na toj platformi
Jok, nisi upravu, zna se kako promocije funkcionisu i uglavnom su uspesne.Neće jer ljudi naviknu da dobivaju džabe godinama, pa kad za istu uslugu budu tražili pare, brzo će bataliti platformu.
Naivan si ako misliš da su to lepi gestovi. I diler iza ćoška poklanja prvu dozu džaba.ko ima love volece ih zbog te politike, a ja ako budem nekad u prilici, radije cu njima dati nego steamu, malo da im vratim za lepe gestove.
Ne moze da postoji '' Balkan regional pricing'' EU je zabranila to pre par godina pa je Steam odustao od toga, ovaj deo Evrope konkretno vide kao EU i to je to nazalost. Plus je nasa drzava pre par godina (2017te) uvela 20% poreza na kupovinu sa istog tako da smo sada jednaki sa zemljama zapadne Evrope ili EU kako god.Bilo bi apsolutno fenomenalno kada bi nas iko prepoznao kao siromašno tržište i ponudio realne cene naspram kupovne moći. Eto prilike za Epic da se pokaže kao good guy I da realan doprinos situaciji na tržištu.