• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Elektronska muzika

VTSS šije u poslednje vreme, zadnji ep i singlovi su vrući, a i videh da je dovode na Exit ove godine, ali sve se nešto i dalje smejem u brk da ništa od toga neće biti.

S'obzirom da nisam bio na rejvu bezmalo 4 godine, u petak cu svratiti do Barutane. Nije neki line-up ali daj šta daš..Ionako je 19h-00h party time.
c18b88f9d820552b75a20ee176cf2982.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

S'obzirom da nisam bio na rejvu bezmalo 4 godine, u petak cu svratiti do Barutane. Nije neki line-up ali daj šta daš..Ionako je 19h-00h party time.
c18b88f9d820552b75a20ee176cf2982.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Mojne se drogirash!

VTSS šije u poslednje vreme, zadnji ep i singlovi su vrući, a i videh da je dovode na Exit ove godine, ali sve se nešto i dalje smejem u brk da ništa od toga neće biti.

Sta je uopste njima plan za EXIT? Da puste 100-200k ljudi na jednom i da se nadaju da ce sve biti ok?

Navodno na ulazu će biti testiranje, ko to plaća, niko još ne zna. Iskren da budem nedostaje mi muzike i malo gužve, ali ne znam koliko je to kod nas pametno da se organizuje veliki događaj koji bi mogao da bude katastrofalan iz zdravstvenih razloga po sve. I vidim da često premeštaju izvođače iz dana u dan. Možda je pametnije sačekati još koju godinu. :LOL:

Back
Top Bottom