• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Elektronska muzika

Flying Louts ima novi album koji je namenska muzika za novi Netflixov anime projekat, Yasuke.

I kao što je sve do sada radio, u kratkoj formi svake pesme, ne traju duže od 2 minuta, se vidi dečkova genijalnost da spoji zvuk starog Japana semplovavši i svirajući razne njihove udaraljke, i onda pomešati sve to sa sintisajzerima koje bi i sam Vangelis otpozdravio.

Nešto me ne zanima sama serija, ali mi je drago da ako nešto bude valjalo iz tog Netflix paketa, znamo sa sigurnošću da Flying Lotus nije mogao da omane.

mnogo dobar hip hop beat bez klasicnog kick hit i snare-a. kao i uvek, ne ostaje se imun na sintisajzer :D sad cu da preslusam ceo album

Ovo kachim vishe jer mi je New Kids Turbo do jaja film (Hvala @grunt ), pa mozhda spotovi nateraju nekoga da odgleda film:

Davno sam slushao global underground. Gotivio sam Sashu, Satoshi Tomiie i Digweeda, a i josh neke. Posle mi je dosadilo, ali i dan danas mogu da odslusham. Digweed ume fino da opere, pogotovo kad krenu acid synth zvukovi da prduckaju.

I ja sam pre Digvida najviše, ortak ekspert sugerisao.
Skinuo sam tada ceo serijal i zaboravio da imam

koliko smo se lozili na ovu stvar

i komentar
"Jedan lik iz Subotice svira ovo na harmonici" :D :D

a i ovo

evo necu vise

Back
Top Bottom