Drzi se ludog rasporeda. Tipa budi se u podne, sa porodicom je do kasno popodne, i onda se zatvori i radi 2 ture pisanja i onda filmovi/igre posle toga. Samo ti bi mi bilo dosta, al pride jos i vodi svoju izdavacku firmu sa par desetina zaposlenih, odrzava jak community sa video snimcima... Bas je masina.
Krenuo da igram i očistio prve tri oblasti i prešao prvog boss-a, kakva igretina, kako je samo svet dobro odrađen, art style i grafika su mi isto odlični,
jedini problem koji imam je frame rate drop/pacing koje često primećujem iako nisam baš picajzla što se toga tiče, deluje mi da je ovo najgora FromSoftware igra što se tiče toga do sada, igram na PS4.
I ja sam počeo na ps4, igra radi ali meni je najviše smetalo seckanje prilkom okretanja kamere. Ne cepidlačim nego mi izazivalo bol u učima i vrtoglavicu. Prešao sam na ps5 i tu je sve kako treba. Vratio sam se igri posle nekoliko nedelja pauze. Sinoć sam našao Necron city. Pret toga sam prešao Fire Manor i ušao u onu snežnu planinu iza prestonice. Ova igra nema kraja!
Elden Ring had one of the biggest launches ever for a game on YouTube, the video sharing platform said on Wednesday.
According to YouTube, From Software’s game amassed 3.4 billion video views in 60 days,
In comparison, Grand Theft Auto V racked up 1.9 billion views during its first 60 days.
Izašao je patch 1.06 koji ispravlja neke bugove i donosi rebalans. Glavno je da su sada Bloodhound Step i Quick Step prilično nerfovani ako nemaš light load, povećana roll distanca sa light loadom, ubrzana Greatsword/axe/hammer oružja, i nerfovan skill od Rivers of Blood.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.