• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Posle oko 2 meseca igranja (sa letnjim pauzama), pređoh igru, oko 160 sati (bar desetak sati pauze), 150LV, "Knight" build.

Bila je ovo epska avantura od početka do kraja.
Detaljno sam istraživao mapu, mislim da sam odradio skoro sve lokacije i prešao sve boss-ove (osim nekih koji se pojavlju samo noću).
Fenomenalno odrađen svet, art style i grafika.

Od mana bi naveo to što se dosta boss-eva ponavlja i to što su pećine/katakombe slične, ali obzirom da je ogroman open world to se teško može izbeći,
mada bi možda bilo bolje da je svet malo manji..
Šteta što nema upgrade armora kao što ima i u DS igrama.

Svaku Dark Solus (i BB) sam igra bar po 3x, mislim da ću i ovu igrati bar 3x (rekao bar 5x da nije toliko ogromna igra),

sledeći put idem na neku vrstu "mage" build-a.

Nisam očekivao da nekome ovo bude razočarenje, baš me je smaralo u DS igrama da moram da trošim upgrade materijale i na to, pa onda manje mogu da eksperimentišem sa oružjem. Doduše, ovde bi još imalo i najviše smisla jer možeš lako da kupiš sve kamenje osim za poslednji upgrade.

Nisam očekivao da nekome ovo bude razočarenje, baš me je smaralo u DS igrama da moram da trošim upgrade materijale i na to, pa onda manje mogu da eksperimentišem sa oružjem. Doduše, ovde bi još imalo i najviše smisla jer možeš lako da kupiš sve kamenje osim za poslednji upgrade.

Pa ja ne volim da menjam često armor, ako mi se svidi neki armor, nosim ga do kraja uz upgrade,
ovde toga nema već sam morao da gledam stats armora i da nije baš ružan. :)

Meni prosto mi žao da dovršim igru.

Sredio sam Vatrenog džina i otvorio Kovačnicu i evo ima skoro mesec dana kako je nisam ni uključio.
Računam da je to poslednja trećina igre, imam oko 100 sati i otprilike sam stoti nivo. I dalje nosi istu katanu koju sam našao negde na početku igre i mislim da sam dosta ulagao u dex sad pomalo budžim magiju, par njih čisto da mi olakšaju borbu sa ovim ogromnim protivnicima i bosovima.

Trećina sad, zavisi. Ostao ti je samo još jedan veliki nivo do kraja igre. Ali postoje neke sporedne oblasti koje su teže od toga, a koje si možda mimoišao, i sa njima možda i jeste trećina.

Njih rešavam. Ako sam razumeo kad uđem u tu oblast ili nema povratka ili se zatvaraju ostali kvestovi.

Ne zatvara ti se ništa ni u jednom trenutku igre, čak i ako ubiješ final bossa. Jedino ako juriš achievemente, ima jedan za legendary oružja, i ako pređeš taj poslednji nivo, nećeš moći da ga pokupiš. Oružje se zove Bolt of Gransax i ako imaš to, onda si miran.

Neki nerešeni kvestovi se ipak zatvaraju, ali bi i dalje trebao svuda da ima pristup.

Posle oko 2 meseca igranja (sa letnjim pauzama), pređoh igru, oko 160 sati (bar desetak sati pauze), 150LV, "Knight" build.

Bila je ovo epska avantura od početka do kraja.
Detaljno sam istraživao mapu, mislim da sam odradio skoro sve lokacije i prešao sve boss-ove (osim nekih koji se pojavlju samo noću).
Fenomenalno odrađen svet, art style i grafika.

Od mana bi naveo to što se dosta boss-eva ponavlja i to što su pećine/katakombe slične, ali obzirom da je ogroman open world to se teško može izbeći,
mada bi možda bilo bolje da je svet malo manji..

Svaku Dark Solus (i BB) sam igra bar po 3x, mislim da ću i ovu igrati bar 3x (rekao bar 5x da nije toliko ogromna igra),

sledeći put idem na neku vrstu "mage" build-a.

Na cemu si igrao?

Izašao je patch 1.07

Dešavaju se velike promene po pitanju balansa, konačno su odvojili damage scaling PvP i PvE, tako da PvE više neće patiti zato što je neko otkrio neki bullshit build koji oneshotuje druge igrače u multiplayeru, pa onda moraju da nešto nerfuju :D

Osim toga, Lance je u fajlovima igre našao ovo

0ve7l03q1kt91.png

Izgleda da smo sve bliži najavi DLC-a.

Kontam da ce biti najava za DLC tokom Video Game Awardsa u decembru.
(Posto Elden Ring osvaja GOTY nagradu jelte)

I da stigne u februaru, mmm mm.

Nisam se javljao kad sam presao, ali presao. Boles' od igre, bukvalno. Monolit oko koga ostale igru mogu samo da skacu u svom divljastvu. Probao CP2077 neposredno posle i ne ide, na a, mnogo sareno i svi nesto pricaju :D (dacu joj sansu ponovo, ofc).

Naravno, ima mana koje ima, kao i svaka druga igra, pisali ste sve kako jeste. Ali sve ono sto valja u igri je ne za duzinu vrata nego za duzinu nekoliko konja bolje od ostalih u trci. Neopisivo mi je drago sto i dalje postoje studiji koji se ne frljaju trendovima, dzidza bidzama od gejmpleja ili cime god nego sednu i napisu bukvar game design-a. Bibiliju. Vede.

E da, posto sam presao kao neki enchanted knight, sledeci put ide dex bild.

''Do note that this pack will only enhance the game’s environmental textures. Thus, you can expect better textures for trees, rocks, paintings, groundcovers, skyboxes, clouds, etc. All armors and characters are untouched, so don’t expect them to also look better.''

Elden-Ring-HD-Texture-Pack-comparison-screenshots-5.jpg
Elden-Ring-HD-Texture-Pack-comparison-screenshots-2.jpg

Elden-Ring-HD-Texture-Pack-comparison-screenshots-4.jpg
Elden-Ring-HD-Texture-Pack-comparison-screenshots-1.jpg

Back
Top Bottom