• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Predjoh i ja sinotj NG+, ali sam uspeo da se suzdrzhim donekle od istrazhivanja side contenta. Ishao sam pravo ka kraju igre, a onda sam odluchio da svratim na dva mesta šŸ˜‚
No, ono shto kazhe s_hyperion stoji, nije neshto tezha igra, naprotiv. Svi boss-ovi su padali iz prve, osim dva koja su uspela da me ubiju dva puta i poslednjeg kod kojeg sam uginuo 3 puta. Pocheo sam odmah NG++, ali mislim da tju i ja da iskuliram neko vreme.

Mislim da sam poslednjeg ubio iz prve. Elden Beast je nerfovan dosta, imao je ranije onaj napad kada baci zlatni orb koji te juri i dobrih pola minuta spamuje projektile. Sada te viÅ”e ne juri već leti naokolo random.
Isto sam primetio i da te rot močvara u Elphaelu i lava u Volcano Manor viÅ”e ne usporavaju kada hodaÅ” kroz njih, pa sam mislio da je to patchovano, ali sam čuo od ljudi koji prvi put prelaze da njih usporava, tako da ne znam Å”ta se tu deÅ”ava. Možda je neki bug koji je vezan za NG+, a možda su i hteli da nas oslobode te muke jer smo već jednom morali da propatimo kroz to :LOL:

Casual build, slicno sam i ja igrao :LOL:

Moonveil, jedan nabudzen weapon za non-magic dmg po potrebi [realno gledano samo Holy zafali ponekad za undead protivnike], i wand.

Kako je int build casual? xD
Dakle, meni je sve s madjijama u souls-like igrama stvar za izbegavanje zato shto mi deluje komplikovano.
Ja sam kontao da je moj build noob casual (STR/DEX 2h u jednoj ruci, shield u drugoj).

Pa čini ti se, magija je laka za koriŔćenje, trčiÅ” nazad i spamujeÅ” projektile. A ni terra magica + comet azur ili spiral shard uopÅ”te nije komplikovano izvesti, a ubija bossove u dva-tri casta.
Moonveil isto, pogotovo pre patcha. StojiÅ” mid range, L2 > R2 dva puta > stun > critical attack, pa ponoviÅ” nekoliko puta dok ne pobediÅ” :D

Najveći je problem Å”to lik ne leveluje vigor :D

Gospodin Miyazaki:

Delimično se slažem, rekao bih da je kao lik najzanimljiviji Morgott.

PoÅ”to mi je ostao joÅ” jedan achievement da kompletiram sve, planiram da odradim jedan brzinski prelazak igre. Ako ima zainteresovanih, pustio bih na stream kompletan playthrough :) Nisam neki pro i ne znam speedrunerske taktike, ali nakon dva prelaska imam neku predstavu o tome koja su oružja efikasna, gde se nalaze bitni itemi i većina prečica, sve bez glitcheva, a i valjda sam naučio bossove do sad. Mada će biti zabavno i ako budem failovao :D Mislim da neće trajati duže od tri sata, možda će biti joÅ” par ljudi na chatu sa mnom, pa eto, biće valjda dobrog zezanja.
Plan je da to bude večeras, pa ako se dogovorimo, okačiću link ka streamu.

Negde na pola je propao run jer mi nije uspeo strat da uspavam debelog Godskina, iz nekog razloga nije zaspao kada sam ga gađao ćupom. A ionako niko nije gledao, tako da ostavljamo ovo za neki drugi put :LOL:

Last edited:
Back
Top Bottom