• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Elden Ring has been delayed a month to February 2022.

The hotly-anticipated next game from From Software was due out on 21st January 2022 for PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One and Xbox Series X/S. It's now coming out 25th February 2022.

😬 Volition developeri mora da su veoma srecni sto se Elden Ring bas pomerio na datum izlaska novog Saints Row-a.

Evo oko klipova koji su procureli

While fans went through it with a fine-toothed comb, identifying locations and gameplay nuances, the apparent leaker was also quick to try and assuage concerns about the graphical quality, claiming it was from an Xbox One version of the game, and had been compressed due to the capture methods.

Ovo ce verovatno biti isti snimak koji su novinari vec imali sansu da vide pre par nedelja.

Izgleda kao open world Dark Souls 3 sto sam donekle i ocekivao. Steta sto snimak nije bio boljeg kvaliteta ovaj low bandwith 1080p je pakao za gledanje.
Koliko sam mogao da primetim ubacili su sve iz prethodnih igara u mehaniku (ukljucujuci stealth iz Sekira) sto je ok i guess. Art dizajn mi se dopada overall dok recimo graficki i tehnicki izgleda uzasno za naslov koji treba da izadje 2022. Igrace se svakako.

Vizuelno total meh, vidi se da je dosta odlozena crossgen igra napravljena od strane studija koji ne vija [ili ne zna da vija] top visuals....

Gameplay je OK, openworld souls.

Nebitno mi je shto je grafika meh, a ni open world deo mi nije preterano bitan. Jedva chekam tamnice, katakombe, tvrdjave, katedrale i ostale zatvorene prostore u kojima tju da lomim kosture i kobolde.

Back
Top Bottom