• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Pitanje je koliko dobro taj video prikazuje kako igra zaista izgleda.
This.

Ovo moze biti ko zna koji build igre, nesrecni base xbox one, ili ko zna sta. Igra je izgledala bolje u trejlerima, a i ono, imali smo leak snimak Project Beast-a pa je igra drasticno lepsa bila u finalnoj formi.

Pa čim mi većamo jel ovo stariji build onda je jasno da izgleda krš, a šta nas čeka videćemo kad se upali, uzima se pa se uzima

Pa to i jeste problem, al kao fanovi će ga prevazići mnogi i jesu kažu da izgleda i bolje nego što se očima vidi

Pa to i jeste problem, al kao fanovi će ga prevazići mnogi i jesu kažu da izgleda i bolje nego što se očima vidi
Pa sta ce ljudi kad nemaju izbora :D

Al generalno nije se kukalo ranije na grafiku u Souls igrama pa mi je to cudno. Sad odjednom svima smeta sto izgleda kao i ostake From igre pre nje koje su izasle u prosloj generaciji :)

Al čekaj meni je Trojka vrhunski izgledala, sad što je neko imao ne znam kakav komp pa je dizao kakve to veze ima ovo nije atrakcija ni ko ima ps4 base prosto al kao diskutujemo o ovom klipu da se razumemo. Rekoh ja davno dajte gejmplej ko ih jebe sad

Al čekaj meni je Trojka vrhunski izgledala, sad što je neko imao ne znam kakav komp pa je dizao kakve to veze ima ovo nije atrakcija ni ko ima ps4 base prosto al kao diskutujemo o ovom klipu da se razumemo. Rekoh ja davno dajte gejmplej ko ih jebe sad
Pa i meni je trojka ok izgledala kao i Bloodborne pa iz tog razloga ne kontam celu dramu zasto ovo izgleda ovako kako izgleda, ljudi su valjda mislili da ce ovi da napisu novi engine za poslednju old gen igru da bi njima izasli u susret pojma nemam.

2016. je u proshlosti :D
Realno, Elden Ring looks like shit, ali meni to ne smeta ni najmanje. Kada bi izgledala bukvalno kao DS3, ne bih preterano penio. Kapiram da smo svi ochekivali vetji vizuelni napredak, ali videtjemo kako tje izgledati kad se pojavi.

Back
Top Bottom