• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Pa deluje kao da bi moglo biti, ali u suštini, it's fucking nothing.

Insajder sa Ere je bacio neku buvu na fazon da je novi reveal "closer than you think". Ako ovog leta ne vidim nešto, poslaću Miyazakiju preteće pismo.
Zar nije već bilo očekivano da ovog leta bude nešto ?

Prvo jeste, pa je onda izašlo par novih vesti da je development mnogo patio zbog covida i da ne treba ništa da očekujemo u skorije vreme, pa sad opet imamo tračak nade :D

Ma nek rade na igri koliko god je potrebno, ali bili bi dobro da vidimo bar gameplay trejler na uskoro.
Inače očekujem da ovo bude bar jedna od top 3 FromSoftware igara, ako ne i najbolja.

Igraće se skoro sigurno na PS4, od početka je rađena kao PS4/XB1 igra da bi kasnije verovatno prešli na cross gen,
tako da ne očekujem da na tehničkom nivou bude lošija nego DS3 ili Sekiro.

Ja čekam da izađe ER pa tek onda kupujem novi hardver. Da li će biti konzola ili pc videćemo.

Igraće se skoro sigurno na PS4, od početka je rađena kao PS4/XB1 igra da bi kasnije verovatno prešli na cross gen,
tako da ne očekujem da na tehničkom nivou bude lošija nego DS3 ili Sekiro.
Znači 30fps. Na next-genu će biti 60fps, vrlo bitno za ovakve igre.

Znači 30fps. Na next-genu će biti 60fps, vrlo bitno za ovakve igre.

BB, DS3 i Sekiro svi rade u 30 FPS ali me to nije sprečilo da uživam u njima i da mi to budu jedne od najboljih igara cele generacije.
Igralo bi se na next genu naravno, ali sumnjam da ću imati PS5 u trenutku izlaska igre..

Last edited:
Back
Top Bottom