šalim se ja malo, ali MORALO je ovo bolje, siguran sam.

Pa da nije sve u teksturama realno, meni je recimo BB art postrojio 90% naslova ove generacije bez problema. Bukvalno zivim za neki remaster ili PC port te igre.Dosta ljudi hvali Art Dajrekšn , moram da se složim ovo što se vidi je vrhunski zaista. Jbt kako je onaj konj skočio sa stene setio sam se trejlera za Tvajlajt Princes kad su videli Linka i zaurlali u publici, pomislio sam u 2006oj sam, ove zabole za PS5 dobro za Wii ovo nisu napravili.
dobro pazi, počeo je Next Gen, nešto je i u teksturama. Ljudi hoće spektakl.Pa da nije sve u teksturama realno
Pa onda se pravi Next Gen only jbga, pogledaj clusterfuck od Cyberpunka koji je hteo dupe na dve generacije, a pravljen je sa next genom (high end PC) na umu.dobro pazi, počeo je Next Gen, nešto je i u teksturama. Ljudi hoće spektakl.

Slažem se, evo meni GOW izgleda i dalje kao da je juče izašao a soma ipo igra u najbližem marketu bkv.pa mi je i grafika igara od prije nekoliko godina skroz prihvatljiva.
To ti nešto tako doživljavaš, nije prvi put.@JackRaid04 brate teksture su najnebitnije za nextgen od svih grafičkih aspekata, ako baš hoćeš pasivno agresivno da rantuješ![]()
Undenis je pomenuo teksture jbt.@JackRaid04 nah, sve je jasno, samo napucana grafika = teksture je malo zastareo koncept.