• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Deluje kao klasična DS igra (što je super stvar), dopada mi se to što je igra dosta šarenija u odnosu na ostale DS igre (više je kao Sekiro).

Dosta ljudi hvali Art Dajrekšn , moram da se složim ovo što se vidi je vrhunski zaista. Jbt kako je onaj konj skočio sa stene setio sam se trejlera za Tvajlajt Princes kad su videli Linka i zaurlali u publici, pomislio sam u 2006oj sam, ove zabole za PS5 dobro za Wii ovo nisu napravili.

Dosta ljudi hvali Art Dajrekšn , moram da se složim ovo što se vidi je vrhunski zaista. Jbt kako je onaj konj skočio sa stene setio sam se trejlera za Tvajlajt Princes kad su videli Linka i zaurlali u publici, pomislio sam u 2006oj sam, ove zabole za PS5 dobro za Wii ovo nisu napravili.
Pa da nije sve u teksturama realno, meni je recimo BB art postrojio 90% naslova ove generacije bez problema. Bukvalno zivim za neki remaster ili PC port te igre.

dobro pazi, počeo je Next Gen, nešto je i u teksturama. Ljudi hoće spektakl.
Pa onda se pravi Next Gen only jbga, pogledaj clusterfuck od Cyberpunka koji je hteo dupe na dve generacije, a pravljen je sa next genom (high end PC) na umu.

Nemam nista protiv ovakve grafike. Ja nisam nesto zahtjevan kada je grafika u pitanju pa mi je i grafika igara od prije nekoliko godina skroz prihvatljiva. Bitan mi je gameplay. Na stranu sto su nove kartice nedostupne. Medjutim ako grafika bude ovakva a zahtijevnost kao kod CP 2077 onda mi samo preostaje da okrenem 555-333 :D

@JackRaid04 brate teksture su najnebitnije za nextgen od svih grafičkih aspekata, ako baš hoćeš pasivno agresivno da rantuješ :D

a da se ne lažemo, ovo će imati gameplay 90% kao i svaki drugi souls, tako da ni tu neće biti nekog realnog progresa u game dizajnu.

al ok, environmenti su zanimljivi, i verujem da će priča biti dobra.

E3i9k13WEAU-3Pm

@JackRaid04 brate teksture su najnebitnije za nextgen od svih grafičkih aspekata, ako baš hoćeš pasivno agresivno da rantuješ :D
To ti nešto tako doživljavaš, nije prvi put.

Ja nisam programer, imam pravo da se izražavam kako želim, većina hoće napucanu grafiku kad udari next gen.

O game/level dizajnu se nakucah na prošlom forumu al izgleda na tredovima koje nisi otvarao, što ću ja sad.

dsAO6e0.gif

Ff2Guy8.gif

ubjyDW2.gif

UWPz2YH.gif

GEIOlNu.gif

vNZalU2.gif

BtCfttL.gif

Art style je baš dobar iako nisu next gen teksture, koliko vidim ima tu Sekiro uticaja na borbu.

@JackRaid04 nah, sve je jasno, samo napucana grafika = teksture je malo zastareo koncept.
Undenis je pomenuo teksture jbt.

Nadovezao sam se preko toga na pitanje grafike generalno kod prosečnog kupca nove konzole. Logično je da nisam low key nikog ovde gadjao valjda je stručnija ekipa, od koje često svašta saznam, to je to nastavite hvala vam

Ja sam teksture pomenuo bezveze onako, poenta je bila da je ovo cross gen igra open world u Souls enginu. NEREALNO je ocekivati next gen godlike iskustvo imajuci u vidu old gen hardware. Igra prosto izgleda kao open world Dark Souls/Sekiro, sto se i donekle ocekivalo zar ne?

Ko je ikada igrao Souls/Borne igre na old gen konzolama pogotovo na base konzoli kao ja zna o cemu pricam. Taj engine da je imalo unapredjen jednostavno ne bi radio uopste na base hardware-u.

Back
Top Bottom