• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Edookayt - YT/Twitch Projekat by Yours Trully - Wahad

Hvala hvala :)

Što se tiče kamere, da svestan sam da u nekim delovima bih trebao sebe da ubacim, jer je više personalized, ali i kamera i mic su na listi budućih investicija.

Edit @Maxa

Na videu, prvom najdužem, na 4:25 se pojavi "i" u krugu na koje kada se klikne se pokaže video. Ubačen je card baš sam sinoć proverio, sada ne znam što nije prikazao kod tebe :(. Proveriću ponovo. Isto tako sam ubacio dve kartice nakon završetka videa sa druga dva koja su na kanalu.

Za kameru mozes da iskoristis telefon ili ako imas neku akcionu kameru, a za mikrofon obrati paznju na ovo cudo od 20 evra (ima i na KP da se uzme):

Da da, bacio mi je Miki link na Discordu. U planu je

Posle deset dana, objavljujem sledeći video. Jbg kada se dese sranja neplanirano plus mi oteknu ona sranja na grlu pa ne mogu da pričam. Ni sada ne mogu duže od pola sata, jbg...

Ovo je snimano novim mikrofonom :)

Posle deset dana, objavljujem sledeći video. Jbg kada se dese sranja neplanirano plus mi oteknu ona sranja na grlu pa ne mogu da pričam. Ni sada ne mogu duže od pola sata, jbg...

Ovo je snimano novim mikrofonom :)

Eto lajka i od mene. Ovaj put imam utisak kao da malo gutas/spajas reci, pomoglo bi i da pricas za nijansu sporije.

Nije do nečega drugoga, nego ne umem da čitam jbg, bukvalno.... Moram da vežbam glasno čitanje definitivno.

Kada se setim da sam kao klinac nastupao na nekom takmičenju sa svojom pesmicom, u osnovnoj... sramota me je sada lol

Nije do nečega drugoga, nego ne umem da čitam jbg, bukvalno.... Moram da vežbam glasno čitanje definitivno.

Kada se setim da sam kao klinac nastupao na nekom takmičenju sa svojom pesmicom, u osnovnoj... sramota me je sada lol
Practice makes perfect. Bez brige, guraj, mozhesh samo napredovati.

Ok je procitano, sve se jasno cuje i razume, mislim da vecina nije naviknuta na taj stil videa, gde se ocigledno cita text pa malo odudara. Da bi zvucao opusteno prirodno i energicno dok citas nije nimalo lako, to je skill koji dodje vremenom i treba strpljenja, drugi pristup je da napravis samo beleske u crticama i da pricas iz glave da bi zvucalo efektivnije i opustenije,ali i za to treba isto skill i praksa da ne zastajkujes, gubis tok misli itd.
Ne mislim da je jedan ili drugi pristup bolji, ti vidi koji ti bolje pasuje, samo nemoj da se obeshrabris dok se malo ne usemis.

Ok je procitano, sve se jasno cuje i razume, mislim da vecina nije naviknuta na taj stil videa, gde se ocigledno cita text pa malo odudara. Da bi zvucao opusteno prirodno i energicno dok citas nije nimalo lako, to je skill koji dodje vremenom i treba strpljenja, drugi pristup je da napravis samo beleske u crticama i da pricas iz glave da bi zvucalo efektivnije i opustenije,ali i za to treba isto skill i praksa da ne zastajkujes, gubis tok misli itd.
Ne mislim da je jedan ili drugi pristup bolji, ti vidi koji ti bolje pasuje, samo nemoj da se obeshrabris dok se malo ne usemis.

Evo ovo je pola freestyle otprilike, zbog toga ima više grešaka, ali je klip iz dva dela bukvalno, znači dva minuta pa četiri ili koliko već. Možda zvuči bolje, mada mislim da ima grešaka čak i u stutteru kada sam pričao.

Probam različite načine, šta da radim.... Mislim tem sam na petom, šestom videu.

Evo ovo je pola freestyle otprilike, zbog toga ima više grešaka, ali je klip iz dva dela bukvalno, znači dva minuta pa četiri ili koliko već. Možda zvuči bolje, mada mislim da ima grešaka čak i u stutteru kada sam pričao.

Probam različite načine, šta da radim.... Mislim tem sam na petom, šestom videu.

Jesi opusteniji u ovom formatu, thumbs up.

I imamo Headlinera za sada!

Chodex x Wahad dives into It takes Two! Zato što treba 2x frejmova za interpolaciju.

Danas oko 5-6 nadam se ćemo Čodi i ja raspaliti novu Hazelight igru, pa dokle izdržimo. Ovo će biti totalno opušten strim sa nekom malom pričom vezano za Hazelight i Josef Faresa

Posle ću ja strimovati novu Square psihodeliju koja stvara epileptične napade i kod ljudi koji nisu epileptičari - Balan Wonderworld (kontam da je u ranku Willy's Wonderlanda makar)

Imamo problem :(

EA je poslao pogresan kljuc, bukvalno za friends pass ne za punu igru i ne znam kako da je otkljucam....

Oni kazu da je pravi kljuc, ortak iz EA da je kljuc za friends pass.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imamo problem :(

EA je poslao pogresan kljuc, bukvalno za friends pass ne za punu igru i ne znam kako da je otkljucam....

Oni kazu da je pravi kljuc, ortak iz EA da je kljuc za friends pass.....

Jeste uspeli?

Ne, sve je moralo da se desi u petak, jbg.

EA ljudi su bili spori sa odgovorima, MS podrska kaze da je igra na mom nalogu i nije im jasno sto ne prikazuje kao da je full. Tako da cekam ili odgovor MS-a ili EA da posalje neku deluxe verziju ili sta god.

Sasvim moguce da nece biti do ponedeljka nista :’(

Ovih dana idem kod devojke koja radi u muzičkoj, radila dikciju za neke ljude, pa ću da prođem ovaj text za R6 od 23 strana sa njom i da pokušam da snimim opuštenije sve...

Ne mogu da budem zgrčen za taj video toliko, prosto ne mogu....

Back
Top Bottom