Kul, sve šta sam mislio da ne valja, tj da treba da se poboljša ste praktično svi potvrdili

. Problem je nastao oko editinga i čitanja za prvi klip, bolje rečeno, nestao mi je 3x, nešto sam pogrešno sklapao tako da je nestao ceo jedan minut, što je na kraju rezultiralo time da moram da "jurim" a time pravim greške.
@Maxa operateri bi trebalo da prate tj ono šta se priča bi trebalo da ide u syncu sa ekranom, sem za Mutea, ali se u potpunosti slažem. Jedino ako nisam renderovao pogrešan snimak, pa je sve out of sync
Druga dva videa su mi bila mnogo opuštenija da snimam, i mislim da su skroz u syncu i baš su edukacionog karaktera, ali kontam da generalno treba da se opustim, usporim, to take my time, a ne da jurim i da budem napet, a jesam bio napet kada san snimao. Isto tako, druga dva videa prate ono šta se dešava na ekranu i generalno mi se više sviđa pace.
Imam preko 200 recordinga, bukvalno sam hteo iz kože da iskočim.
Što se tiče vremena kada treba da se izbace, znam da nije vreme u pola jedan noću ahaha, ali sam rekao da ću izbaciti 10. a juče mi je možda bio najgori dan u 2021 do sada from personal life perspective, tako da sam u jednom trenutku mislio da batalim sve, ali onda oko 11 sam rešio da izguram.
@
Yuka Sakazaki
Ne prelazi na drugi nego se pojačava na jedan više nego na drugi ahaha. Prvi klip je dosta tih pa sam morao da boostujem za 6db svaki kanal, a možda sam to radio dok je audio već išao pa je povećao od određenog timeframea.
@stale
Ovaj event su izbacili na bum bukvlano, nikakava najava, ništa, kao i ove patcheve, a sve se još uvek raspada, vidim ima gomila problema. Hoću da pokrijem, ali ne znam da li ću stići jer za 15. treba da napravim Istorija R6
za kraj, hvala svima <3