• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Dokumentarci - preporuke za gledanje

Milli Vanilli (2023)
Sećam se kad su drugarice iz odeljenja skupljale postere tamnoputih momaka neobičnih frizura, da je kasnije ‘pukla bruka’ kad se otkrilo da su pevali na plejbek i da su nakon toga prosto nestali. Nije me zanimala muzika pa sam to samo usput propratio u vreme dobrog starog MTV-a. Ovaj film opisuje šta se zapravo desilo. Zanimljiva priča o tome kako je kad slava udari u glavu i da maca pre ili kasnije uvek dođe na vratanca.

Last edited:
Pogledah mini-seriju ‘Beckam’ na Netfliksu.

Nemam pojma o fudbalu, ne pratim, ne kladim se, ne navijam još manje znam o Spajsicama i englesim tabloidima a opet mi je ovo bilo sjajno iskustvo.

Četiri epizode po 50ak minuta idealno da se zbindžuje za jedno veče. I stvarno odlična priča o uspehu i talentu. Jedino mi ne ide u glavu kako je tako pedantan lik dozvolio sebi da se onoliko išara tetovažama, to mi nikako ne ide jedno s drugim.

Kontam da se nije tetovirao u nekim smrdljivim prljavim ćumezima. Nego, zar i postoji nekakva korelacija izmedju pedantnosti i tetovaza?

Prosle godine Cezar

A ista produkcijska kuca za 2 nedelje izbacuje na Netflixu i pricu o Aleksandru Velikom

meni se ne sviđa što je deo kao film/serija, a deo dokumentarac gde neki likovi objašnjavaju dodatno

A Disturbance in the Force
Krindži dokumentarac o bezveznoj TV emisiji emitovanoj za praznike 1977. godine u jeku popularnosti Ratova zvezda.
Ko voli da se kljuka opskurnim zakulisnim pričama raznoraznih frikova o nečemu što su radili pre skoro pola veka ili ko se smatra "čru" fanom, samo nek izvoli.
Meni se nije svidelo, krindž na kvadrat. Radije ću gledati "People Vs George Lucas" npr.

Last edited:
Back
Top Bottom