• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Director on Directors on Directors

Sidney Lumet je tata. Kenneth Branagh, kao režiser, mi uopšte ne leži. Kao glumac je ok, ali znači njegovi filmovi su mi nekako sterilni i dosadni. Odličan esej je ovaj klip, ali naravno Lumet je jedan od najboljih režisera svih vremena (po meni u top3 svakako), dok Branagh ima još mnogo toga da uči. Druge su kategorije režisera, jedan je Messi a drugi Ivanić iz Zvezde :D

Pogledaću naravno i ove Duhove u Veneciji nove, ali nemam neka očekivanja iskreno. Ocene na netu mi ne ulivaju neku nadu takođe.

Napokon stigao da pogledam. Iako sam ogroman fan Corridora, ovo mi se ne sviđa toliko. Verovatno jer sam vidjao klipove i emisije i video eseje gde neki lik ili upravo režiseri objašnjavaju svoje filmove i odluke u vezi sa režijom svojih filmova. Nekako mi nije ovo na prvu loptu toliko zanimljivo kao ostali njihov content. Nije mi zanimljivo šta pričaju o tom filmu, jer nekako mnogo je uopšteno i neki glavni motivi se provlače samo. Možda ima potencijala, ali mislim da treba da pričaju o nekim konkretnijim stvarima i odlukama koje su donosili (sa primerima).
Ovo mi deluje kao da su napravili kako bi se povezali i sa poznatim režiserima i na kauču imali Spilberga, Skorsezea i slične :D Što je i OK i ja da sam u njihovoj poziciji bih uradio saradnju sa omiljenim režiserima :D

Napokon stigao da pogledam. Iako sam ogroman fan Corridora, ovo mi se ne sviđa toliko. Verovatno jer sam vidjao klipove i emisije i video eseje gde neki lik ili upravo režiseri objašnjavaju svoje filmove i odluke u vezi sa režijom svojih filmova. Nekako mi nije ovo na prvu loptu toliko zanimljivo kao ostali njihov content. Nije mi zanimljivo šta pričaju o tom filmu, jer nekako mnogo je uopšteno i neki glavni motivi se provlače samo. Možda ima potencijala, ali mislim da treba da pričaju o nekim konkretnijim stvarima i odlukama koje su donosili (sa primerima).
Ovo mi deluje kao da su napravili kako bi se povezali i sa poznatim režiserima i na kauču imali Spilberga, Skorsezea i slične :D Što je i OK i ja da sam u njihovoj poziciji bih uradio saradnju sa omiljenim režiserima :D
Uradili su intervju sa fokusom na efekte i produkciju, sto odgovara njihovom kanalu. Reziseri ce im biti samo dodatni izvor zanimljivih informacija o integraciji specijalnih efekata u filmovima.

Ako si vec pogledao dosta takvih klipova, emisija i video eseja, onda jednostavno preskoci Directors React.

Back
Top Bottom