• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Sve je to super,sada neka napise cenu tog PC-ja sto je poredio i onda mozemoda pricamo
Ili da poredi sa PC-jem koji kosta 500€ ni centa vise

Sve je to super,sada neka napise cenu tog PC-ja sto je poredio i onda mozemoda pricamo
Ili da poredi sa PC-jem koji kosta 500€ ni centa vise
Bilo koji PC moze da ima reflex dokle god ima graficku iz serije 3xxx koju god. I opet je nebitno posto je ovaj video showcase Nvidia Reflex feature-a placen od Nvidie zarad demonstracije, mogao je i da uporedi sa bilo kojom platformom cak i sa PCem nebitno je sasvim. PS5 je uzet za showcase zbog PS igara na PCu koji imaju ovaj feature konkretno God of War.

Bilo koji PC moze da ima reflex dokle god ima graficku iz serije 3xxx koju god. I opet je nebitno posto je ovaj video showcase Nvidia Reflex feature-a placen od Nvidie zarad demonstracije, mogao je i da uporedi sa bilo kojom platformom cak i sa PCem nebitno je sasvim. PS5 je uzet za showcase zbog PS igara na PCu koji imaju ovaj feature konkretno God of War.
Ma cool je to,razumem ja to nego sam to samo prokomentarisao sa logicke strane.
Super izgleda i kapiram da ce biti super ako se implementira kako treba

Toliko o onim famoznim low level 'to the metal' API-jima na konzolama.

Imate moje utiske ovde, sto se performansi tice nisam osetio nikakve probleme. Fino radi, svi shaderi se kompajliraju pri prvom paljenju igre pa tokom samog igranja nema stuttera. Jedino sto sam primetio da mi fali je FOV slajder.

Sad cu da se bacim na ovaj perf overview od NXGamer-a.

Bah, NXGamer jasno pokazuje DLSS, u mojoj verziji igre meniji nisu ni pokazali da ta opcija postoji. :-/ Eto malene greske u mojim impresijama.

30 fps-a je katastrofa, evo igram sad Detroit u 4K, i fps je do 30, ali pada i na 20, veoma neigrivo i sporo, doduse naviknes se posle nekog vremena, ali nije to to...

Baš ima mnogo 'noise-a' prilikom brzog okretanja, plus teksture pucaju, mora se ovo ispeglati još prije nego krenem s igranjem.

interesantna slucajnost, taman samo malo igrao ff13 da ispobam ovaj oc, ima da se skine iso sa japanskim dubom. igra izgleda veoma lepo.

sto se tice video malo razocarenje, isto kao i ranije veliki deo video istorija i opis same igre, manje vise neka poredjenja pocinju od 34. minuta. koliko se ja secam ps3 je imao ne samo visu rezoluciju nego i bolje teksture i osvetljenje, skroz preskoceno u video. oko pc modova je takodje moglo jos da se prica, 4k animacije, audio, teksture...ali bitno da je pomenuto kako je igra linearna jedno 6x...

Back
Top Bottom