• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

jako imporesivne stvari, neke tek sad vidim kad su pricali o njima (ffs modelovana zica). mislio sam da unreal 5 ima neko svoje resenje za senke, nope, ovaj demo je komplet ray traced, refleksije, senke...simulacija odece, sve one eksplozije i sudari su physics based, nije skriptovano....crniknja je meta human itd.

Da, i kao sto John rece, crossgen needs to die.

To ce dovesti do kraja ove utopijske 60fps corssgen ere na konzolama, ali to kad tad mora da se desi. Ovaj demo je totalno nemoguc na starim konzolama, a vizuelno bas izgleda drasticno bolje.

cepidlacenje ali jbg, zar ne bi trebalo staklo na kolima da ima iste refleksije kao metal, ovo mi dodje kao da je staklo na kolima skroz mat .

Last edited:
Nisam jos pogledao snimak, ali folije za zatamljivanje stakala na autu mogu imati mat povrsinu [neki karbonski materijal].

Vracamo sa u glorious sinematik 30fps eru na konzolama, a na PC-u za koju godinu cemo barem brute force iz nje izaci :D

nisam ocekvao da ce biti toliko cpu heavy.

nisam ocekvao da ce biti toliko cpu heavy.
Nije toliko CPU heavy koliko je neoptimizovano (CPU scaling problem) ovo je ipak demo gde je u bacen akcenat na ono sta engine moze.
Potpuno isto radi na 5C10T i 10C20T. (sto malo nije normalno :) )

Screenshot (5).png

Kako mi se cini, za pocetak cemo se drzati linearnih UE5 igara. :D

Generacija 30fps konzolnih UE5 igara ce izforsirati PC konfiguracije koje trose 2000W. :D

Back
Top Bottom