• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Mozda tebi, ako je Switch jedino mesto gde si iskusio igre, ali ono je Halo 1 nivo grafike.

Poenta godisnjih DF nominacija je da se spomenu igre koje nadmasuju ostali softver napisan za razne sisteme koje imaju veoma drukcije nivoe snage. Ove godine pored high-end naslova, odabrani su i naslovi koji su maksimizovali ne samo Switch1/2 hardver, vec i Sega Mega Drive 2 [Genessis].

I nije bas bitno koja je igra "vizuelno najlepsa", vec kako se poklopilo koriscenje tehnologije i art style-a.

Sto se mene tice, tech/visual pobednik godine je Death Stranding 2, oduvala me igra sa prelepim ogromnim okruzenjima, mikro-detaljima, likovima i sekvencama. Ali DF ekipa naravno ne moze da se kontrolise i moraju za pobednika odabrati igru koja pomera najnoviji tech napred, pa maltene je obavezno da top3 moraju biti igre koje koriste RT. Doom The Dark Ages je fin izbor iz tog ugla.

Shadows nisam igrao, a Doom mi je nekako bio prenatrpan sa bljestecim bojama neprijatelja i njihovih napada da me nije interesovalo da puno gledam kako izgleda okruzenje kroz koje gazim. It was suitably "metal cover art" epic.

A kod DS2 sam lagano uzivao u celom paketu, it was stunning from start to end.

Ali i pored toga, Doom je odlicno radio sa RT GI-om na konzolama + path tracing na PC-u. I to je dobar izbor.

Mislim da je ovo prvi put da se HL3 pominje od strane nekog ozbiljnog YT kanala.
Ima logike da dodje kao Steam Machine Launch Game, ali zasto novi VR zanemaruju? mozda dodje kao launch game za njihov novi VR uredjaj.

Vec godinama se u Source2 engine igrama pojavljuju komande i string-ovi vezani za HLX projekat [engine opcije koje nisu koriscene u nijednoj drugoj source2 igri], koji ce po svom raspolozivom imenu biti redovna [flat 2D] igra a ne VR naslov.

Projekat jeste stvaran, samo je pitanje kada ce Valve to da najavi.

Back
Top Bottom