• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Navodno će otvoriti (ili barem najaviti) pre-order na TGA.

In other news, u petak kreće nova D3 sezona :D.

^laže ko pas :)

deluje dobro s27 sa ovim ultra itemima, odigraće se makar journey. wiz mi deluje zanimljivo...

Haha ma de bre. Videcu ako nekad instaliram igru pa da vidim bas koliko sam sezona odigrao, vamo na online profile se ne vidi to.
Poslednje sto smo igrali smo igrali zajedno pre godinu dana fazon :D

Kad god Zegota vodi u D3 osetjam se kao da ga nerviram.
Uvek samo leti, ubija, a ja kaskam za njim i kupim smedje i zelene iteme. Chovek dodje do 3 nivoa dubine neke tamnice, a ja tek ulazim u drugi.

Kad god Zegota vodi u D3 osetjam se kao da ga nerviram.
Uvek samo leti, ubija, a ja kaskam za njim i kupim smedje i zelene iteme. Chovek dodje do 3 nivoa dubine neke tamnice, a ja tek ulazim u drugi.

Ma kakvi. Sve je kul, dok ja mogu svojim ritmom. Više bi me nerviralo da moram da jurim za nekim. Verovatno krećem u petak čim otvore. Ako se neko zezne i uzme da igra, tu sam za bustić.

Ima vise od 3 godine kako sam igrao d3. Power leveling :D
Kako uspevaju da igru odrzavaju toliko sezona...it's beyond me...

zato što uvek tweakuju/dodaju taman dovoljno sadržaja da te natera da se vratiš, ako si ozbiljno igrao.

e sad, nije mi jasno kako to ne znaš ako si radio power leveling :D

zato što uvek tweakuju/dodaju taman dovoljno sadržaja da te natera da se vratiš, ako si ozbiljno igrao.

e sad, nije mi jasno kako to ne znaš ako si radio power leveling :D
Naravno da znam, samo mene nije nateralo da se vratim. Izgubio sam volju, a i co op sapatnika. :D
D3 je fun times bio skroz.
Posle mi bilo lakse da gledam Bluddshed-a, kako radi neke buildove i njegove strem-ove nego sam da igram...

pazi, kapiram te.
ja svaki put uzmem novi build koji obično posle patcha malo (ili mnogo) drugačije funkcioniše, pa ga izigram i to mi dosta za jednu sezonu. zato stalno rotiram charove...

Back
Top Bottom