• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Deathloop

Što ne igraš na soniju kao gospodin?

Dva puta sam pocinjao na ps5 i batalio. Treca sreca je bila na xboxu i kliknulo je. Devovi su nesto zajebali, jer dosta ljudi se zali sa pucanjem igre na xboxu. Ipak sam nastavio dok mi opet ne kreshuje :D

Mislim da cu bataliti igru jer drugi put mi crashuje kada mi je najbitnije! Skupim skoro 50 hiljada poena, ocistim celu mapu, nadjem tragove, resim taskove i igra blokira. Mislio sam da blokiraju samo hakovane konzole i piratske igre, a ovo legit gamepass gaming. Bas sam se razocarao jer mi propade kvalitetnih 2 sata igre.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Mnogo puta se desi da piratske igre budu bolje i ociscene od DRM sranja (khmm Denuvo).

Problem je izgleda u samoj igri nesto...ne znam da li su drugi imali takva iskustva sa next gen tosterom i ovom igrom?

Disclaimer: Meni je taj series s jako cool i podrzavao sam brata Codija kad je trebalo da ga kupi.

Mnogo puta se desi da piratske igre budu bolje i ociscene od DRM sranja (khmm Denuvo).

Problem je izgleda u samoj igri nesto...ne znam da li su drugi imali takva iskustva sa next gen tosterom?

Disclaimer: Meni je taj series s jako cool i podrzavao sam brata Codija kad je trebalo da ga kupi.
Omiljena konzola definitivno. Proverio sam po drugim forumima i ljudi prijavljuju da igra puca. Pazi, u nekoh drugoj igri i ne bi me previse to remetilo ali ovde je presudno jer igra cuva napredak izmedju loopa, odnosno posle svakog disktrickta. Sto znaci da na mapi mozes da se zadrzis satima istrazivajuci i farmajuci, odes na exit i igra pukne. Los trip skroz.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Dva puta sam pocinjao na ps5 i batalio. Treca sreca je bila na xboxu i kliknulo je. Devovi su nesto zajebali, jer dosta ljudi se zali sa pucanjem igre na xboxu. Ipak sam nastavio dok mi opet ne kreshuje :D
Ja imam problem sa Dishonored Death of the Outsider igrom (isti je dev kao i od Deathloop-a) na Xbox Series X, takav da mi igra krešuje pri ulasku u glavni meni, uvek puca na istom mestu. Nema šta nisam probao, reinstalirao, brisao cache na konzoli, probao da pokrenem sa drugog naloga, brisao sejvove, gasio konzolu (fizički iz štekera) i ništa nije pomoglo. Digao sam ruke i instalirao je na PS5 obzirom da je i tu imam i sve normalno radi, hvala Bogu.

I meni je 2-3 puta pukla igra na soniju, i to baš pred kraj misije, poludeo sam.

Poceo sam ovo da igram, ne znam zasto, ne privlaci me i nisam ni neki fan Dishonored-a, iako sam presao neki deo, ne secam se koji, i ne znam kako je igra zavrsila cak u silver folderu, ali odigrah sat vremena, znam da nije merodavno, jer svi kazu da je spor pocetak, i da treba par sati pre nego sto igra klikne, ali za sad mi je ovo teska boolja...
Videcu dal cu imati dovoljno volje da preguram tih prvih par sati, i da vidim dal ce leci, ali jako je klimavo, hteo sam vec sad da je obrisem, ali dacu jos jednu sesiju.

Meni je Deathloop jedna od boljih igara "sa početka generacije". Strašno mi je žao što nisam mogao da igram čim je izašla nego čekao Xbox release, ali sam se neverovatno zabavio. Baš je ludnica.

Multiplayer segment je još bolji, tj ne bolji, nego savršeno upotpunjuje celokupnu igru. Čekam da zaboravim pa da je igram ponovo. Mislim da mi je ostalo par achievementa da kompletiram.

Back
Top Bottom