• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Death Stranding 2

Ne znam, plasio sam se ovoga da ce biti more of the same. Nadao sam se posto smo konektovali Ameriku da vise necemo biti sami, da ce biti neki habovi i zivlji svet. Ovde izgleda kao da ponovo nema nikog zivog, verovatno ce komunikacija biti ponovo preko holograma i kilometarskih email-ova sto mi ubija imerziju oko price.

Nisam ni skonto, kaze riba "there is no more need for porters, bots do everything".....OK i kao zasto onda imamo fizickog portera ponovo lol. Igrace se naravno i jedva cekam (al daaaamn 2025), samo sam ocekivao neki bolji twist. Svi ovi ludi senamtici realno kao i u MGS 5, ima ih nekolicina. Odigras 5+ sati da bi dobio nesto ovako.

Last edited:
Nisam ni skonto, kaze riba "there is no more need for porters, bots do everything"
To je rekao neki nepoznati muski glas, dok je na ekranu prikazana porter korporacija Apex. Da li su svi oni ovako agresivni od starta ili ih je Higgs Joker corupt-ovao, videcemo.
edit - Nope, Fragile je ipak, pricala o stanju u konektovanom USA. Muski glas je opisao one agresivne botove.

OK i kao zasto onda imamo fizickog portera ponovo lol.
Zato sto je narod stoka i nece napolje medju nove BT pretnje. USA se konektovao, ostali nisu.

Pitam se da li cemo videti neko ljudsko naselje direktno ovaj put, ili ce opet Sam biti sam. To pomaze dosta budzetu igre, ali ono, steta bi bila da ovaj put ne vidimo malo civilizacije.

Last edited:
Nisam previshe gledao jer ne bih da se spojlujem, ali ono malo shto sam video tokom premotavanja je WOW. Ona nabujala reka izgleda odlichno, rushenje onog brda takodje, a vala i Mikijevi radovi :D
Ne verujem da tju dalje ishta da gledam o igri dok ne dodje na PC, a onda ne sumnjam da tju uzhivati.

Tek sam sada video onu lutkicu u traileru. Odushevilo me kako je animirana, predobro!

Kakav casting za George Miller-a, znao sam da ce posada Magelan-a biti luda. :D Mada Mimir lutku niko nije mogao da predvidi.

GFNViaSXsAAggUP

53502279829_f260ffbce2_o.jpg

53502125603_8aaab484f1_o.jpg

53502279834_42fc3c7240_o.jpg

53501087982_18219a6f1d_o.png

53502294919_7266249b14_o.png

Higgs fura Amelie frizuru i ogrlicu, ostatak onoga sto vuce sa sobom bolje da ne diskutujem...lik ce ladno biti jos jeziviji

kolko dobro sipa mrvice Kojima:)

Znacajna izmena oko borbenog sistema - mogucnost brzog skidanja cargo-a radi lakseg kretanja po terenu. Ovo ce uciniti kretanje dosta dinamicnijim.
N7sxp91.png

Kec je cesto bio clunky u takvim situacijama. Pomanitali zuti porteri na sve strane divljaju, a Sam se jedva krece jer na ledjima ima 200kg u 3m viskoko naslaganih paketa. :D

i ja sam znao u čemu je trik, ali kapiram da većina ne zna

Back
Top Bottom