• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Valjda su to neki karakteri od pre Hrista, pa su im takvi i "autenticni" kostimi...

Fore su hit&miss a vidi se odmah da je prica tu samo da popuni rupu, mada to je suicide squad film tako da to otprilike i ocekujem, ovo niko nema razloga da hajpuje

Gunn je ipak napisao scenario i odradio reziju, tako da ne odbacujem film "iz prve". Trejler je haotican i bas raznobojan, ali ima sanse da ce biti i zabavan.

Generalno gotivim šta je Gunn radio do sada, i pre superherojskih filmova. Trejler se zaista ne izdvaja, nekako je previše sve obično, tj. nema toliko bombastičnog spektakla na koje su ljudi navikli. Eventualno mi bili smešni John Cena i Dastmalchian, jer nekako očekujem od njih dvojice da će biti breakthrough karakteri kao što je Courtney bio sa Captain Boomerang-om, a njega recimo ne volim ni kao čoveka jer ima tu facu koju želiš da udariš iz sve snage. :LOL:

Pozdravljam što su im zadali veći problem i ubacili Starro-a, pošto se Gunn već bavio Marvelovim opskurnim svemirskim kreaturama, kopka me da li će ovde uspeti da uradi nešto korisno i maštovito sa njim.

I meni se malko čini da će film da bude nekako nadovezan i na nadolazeću igru o njima, ili pak ne?

Da li će ikada ovaj idiotizam pravljenja debilnih filmova po baš svakom debilnom DC ili Marvel liku i pridavanju toliko pažnje istima ikada stati?!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da li će ikada ovaj idiotizam pravljenja debilnih filmova po baš svakom debilnom DC ili Marvel liku i pridavanju toliko pažnje istima ikada stati?!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
a sto bi stao? ima publike koja zeli da gleda i uziva u istima, ti i ja mozemo i dalje da gledamo lovca na jelene

Ne smeta mu sto su ti filmovi osrednjeg kvaliteta vec sto su toliko popularni

i meni je vec postalo dosadno, cekam da taj balon pukne, dosta je trajao...svake godine jedno te isto, najveci filmovi marvel ili dc

888.jpg

Ne smeta mu sto su ti filmovi osrednjeg kvaliteta vec sto su toliko popularni
"Smeta" njemu mnogo stosta, bez obzira da li je popularno kao ovo.

i meni je vec postalo dosadno, cekam da taj balon pukne, dosta je trajao...svake godine jedno te isto, najveci filmovi marvel ili dc
Neces docekati. :) X-Men i Fantastic Four se cekaju. Plus pregrst "B" likova.

Vec 10 godina se ceka da "balon pukne", al dzaba kad su filmovi zabavni.

Back
Top Bottom