• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Nisam ništa loše mislio sa komentarom. ima muškaraca koji vole takav tip devojke. Eto Rodilo je jedan od njih.

Last edited:
ili reeves superman.

danas svako odelo nekog superheroja ima fake misice, bukvalno. cudi me uvek kada neko kaze ali on je trenirao, super, opet odelo ima fake misice.

A fake misici odela nakon post produkcije izgledaju super na ekranima i to je problem zbog?

mozda tebi izgledaju super, imo kada npr thoru jos dodas misica na onu masu to je previse, deluje fake i tromo i to mi se ne dopada uopste

Nisam ništa loše mislio sa komentarom. ima muškaraca koji vole takav tip devojke. Eto Rodilo je jedan od njih.
Nije ko šta voli nego kome se šta zakine, evo nadji ženu koja voli gejmera nije lako. Nije lako voleti gejmera hahxjajzj dobar naslov

mozda tebi izgledaju super, imo kada npr thoru jos dodas misica na onu masu to je previse, deluje fake i tromo i to mi se ne dopada uopste
A dobro, i ti si uzeo jedan ekstrem za primer. Mada mi samo u prvom Thoru deluje vestacki prenapucano.

Najjače je bilo kad je ovaj što glumi shazama ložio ljude da se stvarno toliko nagruvao.
83c0f4ab9bf737c8dd197aeb607c3f70

Back
Top Bottom