• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

internet > you

jel su obe TPS? checked
dal se u obe sibas macevima? checked
dal obe imaju brutalnu tezinu? checked
dal se respawnuju neprijatelji posle pogibije? checked

and list goes on...

Ako se ne skupljaju duse, onda aj i da prodje, ali svakako spada u git gud kategoriju, a to je ono sto me zanima :D

Ti sa tog torrenta izgleda nisu ni videli bolju grafiku, verovatno su na nekim krsh masinama, pa i ne mogu da pokrenu nesto bolje :D

WTF is Dwarf fortress?!? 🤣
Jedna od najboljih indie igara ikada :3 Roguelike u kojem pomazhesh koloniji patuljaka da... pa shta god pozhelish, a mozhesh voditi i samo jednog lika.
Kapiram da nije igra za tebe, ali odgledaj video, chisto da vidish kakvo je ludilo u pitanju:

Pocinjem da igram Dark Souls III, pa me zanima sto se tice DLC-ova Ashes of Ariandel i The Ringed City, dal su vredni igranja?

Ashes ima slabe ocene, a Ringed ima dobre...

Ashes je kolko vidim deo glavne igre, dok je Ringed City zaseban, pretpostavljam da se igra kad se zavrsi originalna igra, jel moze neko da mi potvrdi kojim redosledom se igraju, prvo Dark Souls III, pa Ashes kad zavrsim kampanju?, pa Ringed kad zavrsim Ashes?

Čekaj prvo da pređeš glavnu igru. Nije valjda da gledaš ocene?

Last edited:
Nisam još trojku stigao da odigram, ali DLC je uvek najbolji deo Souls igara. I Ashes svakako mora da se odigra zbog legendarnog boss fighta 😄

Pocinjem da igram Dark Souls III, pa me zanima sto se tice DLC-ova Ashes of Ariandel i The Ringed City, dal su vredni igranja?

Ashes ima slabe ocene, a Ringed ima dobre...

Ashes je kolko vidim deo glavne igre, dok je Ringed City zaseban, pretpostavljam da se igra kad se zavrsi originalna igra, jel moze neko da mi potvrdi kojim redosledom se igraju, prvo Dark Souls III, pa Ashes kad zavrsim kampanju?, pa Ringed kad zavrsim Ashes?

Pogledaj koji je DLC prvo izašao i taj igraš prvo.

Dark Souls 3 je do jaja.
Prvo Ashes of Ariandel.
Ringed City mi je bio mnogo bolji. Treba budes dobar level jer su zajebani protivnici i skidaju masu. Secam se. Usrace ti se svasta tamo u zivot. :D

Back
Top Bottom