• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Verujem da je to slučaj ako je ti je DS2 recimo prva Souls igra koju si igraju. Verovatno sve ostavi veći utisak. Možda tu nisam bio fer, ali generalno su mi oni ostavili slabiji utisak, jer su mi veći izazov bili neki random NPCevi (ili kombinacija više njih). A što se tiče reciklaže, meni je to uvek delovalo više kao evolucija ili lika ili mehanike.

Apsolutno nema veze sa tim, omiljena FROM igra mi je Sekiro i ja sam operisan od RPG Igara Generalno tu nema šta. Tako da po pitanju mehanika bildova itd ne umem da procenim al ako uzmem u obzir ove druge stvari DS 2 mi je Remek Delo i medju najboljim igrama. Napomenuo bi da Scholar nisam ceo odigrao tako da utisak mi je zasnovan na prvoj verziji koja jeste i dosta lakša.

Svakako je Generalno DS Kec najbolja i najznačajnija Igra u Serijalu, ali nije za mene bilo mi je teško i da ispratim Strim kad je Zdravkelja prelazio a ne da je ja završim.

A što se tiče reciklaže, meni je to uvek delovalo više kao evolucija
Ovo nisam video, slažem se mada reciklaža realno nije strašan izraz u video igrama često je neizbežan postupak jbg posebno danas kada imaš toliko open world igara, nastavaka itd malo je nerealno očekivati stalne inovacije.

Na ovo mislim
Da, to su bili bas prvi utisci, posle par sati igranja, svakako rano za procenu...
Opasni su heide knights, pogotovo sa kopljem. Meni je tu najviše pomogao parry, ali tajming je teži nego u DS1 pa se treba navići.
da, peri zvuci kao dobro resenje, ali to sto kazes, tesko ga je ubosti, a vrv zavisi i od brzine stita i agility-a...

Ako se dobro sećam, buckler ima najviše parry frejmova i najlakše ćeš sa njim imati dobar tajming.

Da, a parrying dagger ima najbrži startup pa je bolji ako više voliš na refleks da ih hvataš.
Ja sam na početku išao sa rapierom i parry daggerom. Generalno rapieri i estoc kidaju u ovoj igri, jedino što je moveset malo dosadan.
Btw, ako nisi provalio, ovde postoji nešto što se zove power stance. Kada u obe ruke držiš oružja iz iste kategorije, pa pokušaš da twohanduješ levo, dobijaš jedinstven moveset na L1. Npr. rapier+rapier (ili parry dagger) imaju brzi trostruki ubod. Ti napadi troše dosta stamine i žrtvuješ štit, ali mogu biti korisni.

I probaj da ideš protivnicima iza leđa. Ako uspeš da izmamiš napad koji ih malo duže drži u animaciji, fora je da ga obiđeš i backstabuješ za crit dmg. Pomagalo je protiv viteza sa kopljem jer je njega vrlo teško parirati.

Generalno se DS2 smatra najslabijom "DS" igrom, najslabiji level design i najslabiji bossevi od svih "DS" igara, naravno i dalje su odlični samo slabiji u poređenju,
sa druge strane brdo contenta i raznovrsnog builda/opreme.

Kad probam da igram DS2 preko DualSense-a, kamera mi se stalno vrti u krug, zna li neko resenje?

Kad probam da igram DS2 preko DualSense-a, kamera mi se stalno vrti u krug, zna li neko resenje?
Ako bude trebalo nekom za ovu ili za neku drugu igru, resenje je bilo da DS4Windows radi u pozadini, a igra da se pokrene i kad krene da vrti, samo da se izvadi i ponovo prikaci kabl od dzojpeda... nazalost to mora pri svakom paljenju da se odradi, takodje ne moze bezicno... mozda moze i to da se sredi, ali mrzi me da sad dalje istrazujem.

Predjoh vise od pola Dark Souls 2, bar sudeci kad izguglam spisak svih lokacija.
Nekoliko njih sam propustio, ali mozda su bile online only...

Koliko vidim, ima 3 DLC-a, dal se i oni aktiviraju nekom ludoscu kao u kecu ili samo picim, pa cu naleteti?

Igra mi je osetno teza od keca, ali je i mnogo manje legendarna, slabiji kvalitet, kao i atmosfera, svet, prica... generalno skoro sve mi je slabije od keca, ali je i dalje odlicna igra.

Jel postoji neko da mu je Trojka najbolja? msm u okviru Dark Souls Trilogije pošto jasno je sad je Elden Ring svima omiljena From.

Ja sam je igrao po izlasku i neki delovi su mi def bili najjači u serijalu mada sve skupa na kraju mi nekako bilo meh kao niz bos fajtova, očekivao sam bolju završnicu.... verovatno je tehnički najpedantnija za igranje takodje nisam igrao dlc za šta znam da je velika greška a još veća je greška što sam ga pogledao na yt jebiga znao sam da se neću cimati da i to prelazim i naravno ipak mi je bilo krivo, to je verovatno zadnje što sam gledao na yt a da nisam igrao.

Odlično mi je iako je to u širem smislu nevažno al kao dobra je fora što se u daljini vide lokacije na kojima je igrač bio ranije

Meni je trojka omiljena, ali imaj na umu da mi kec nikako nije legao, iako sam se trudio da mi se svidi, a drugi deo uopshte nisam igrao.

i meni je trojka naj. keca sam probao i batalio, a dvojku nisam takao :D

zato sikiriki bomba.

Back
Top Bottom