Ali eto, ako Havelov set i prsten smatraš easy modom, zbog čega ne smatraš i to tvoje oružje?
Ko kaze da ne smatram? zato i kazem, nisam ja git gudovao, vec sad imam opremu, igram sa black knight halberd-om, njega sam nadogradio na +5, mislim da je to max, pa je sasvim druga prica... volim da igram sa njim, mnogo je bolja dinamika igre, nego sa nekim slabim oruzjem gde pravim damage ko da ih udaram kasikom... isti razlog sto uglavnom ne volim kad recimo neke fps igre, kad stavis najvecu tezinu, neprijatelji se pretvaraju u bullet sponge i trebas 1000 metka da saspes u njih, ne bi li ih ubio, napravi ih ko krpene lutke, totalno ubije dinamiku, tako da ne volim te neke stvari koje mi ponude negativno iskustvo, ne vidim nikakav razlog zasto bih sad igrao Dark Souls sa nekim oruzjem koji pravi slab damage, pa da se patim do sutra dok zavrsim igru, nista ne dobijam time, sacekacu lepo da mi dodje na red Sekiro, koja je jedina od ovih Souls igara koja je zaista git gud, jer ti igra ne nudi nikakva olaksanja kao sto ti ove igre nude (naravno ne moras da koristis ta olaksanja). Takodje mozde je tu negde i Bloodborn, nisam upoznat sa tom igrom, kolko videh na forumu, tu je fora sto nema stita, vec mora da se roll-uje i parry-je i to je ok, eto mozemo onda i za njega reci da je git gud, mada mislim da je i dalje Sekiro sampion tu.
Da se vratim na oruzje iz DS1, ja sam pola igra i najtezeg boss-a presao sa mnogo tezim oruzjem za igranje, a i sam si rekao da je prva polovina teza od druge polovine igre, tako da smatram da sam doktorirao i taj deo, i tek od pola igre ja igram sa tim jacim oruzjem, da se ne bih vise mucio i zajebavao, ali dokazao sam sebi da mogu da predjem i sa losim build-om, ali nije mi sjajno iskustvo, ne radi me... mnogo lepse mi je sad kad imam dobar build i oruzje i samo picim kroz igru, naravno nije samo do opreme i meni je leglo sve, bolje igram u nekoj meri, slazem se, ali imam jos dosta da igram, da se predje Dark Souls 2 i 3, pa onda Sekiro i na kraju Elden Ring, tako da zelim sad kad sam vec pri kraju igre da je sto pre zavrsim, pa bice vec prilike za nova dokazivanja, u Sekiru moras da git gudujes, tako da to je to