• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Interesantno, mod za Dark Souls 3 (Dark Souls: Archthrones).

"I see DS1 items, DS2 arenas, DS3 enemies, Elden Ring movesets, and Demons' Souls font. As Sakurai would say, EVERYONE IS HERE!"

Video koji prikazuje borbe protiv svih bossova (SPOILER!!!)

Je li neko probao?

Last edited:
jedino što mora offline zbog japanskih morona...

Last edited:
Dark Souls igre su bile jedine soulsborne FROM igre koje nisam odigrao do kraja.
DSR sam krenuo da igram izmedju DeS rimejka i Elden Ringa. Igra mi je bila zanimljiva sve do Blighttowna. Ta zona je izgledala odvratno, gameplay u mocvari me je jako nervirao i tu sam stopirao igranje.
Posle igranja dlca za Elden Ring i Bloodborne-a, resio sam da nastavim.

Pocetnih nekoliko sati su bili cisto mucenje. Zaboravio sam kako su zone povezane, kako mehanike funkcionisu i prilicno sam se zaglavio kod Quelaag.
Na kraju sam skontao da moram da unapredim oruzje, vratio se do kovaca i posle toga su stvari isle lakse.
Sledeci zid su mi bili Ornstein i Smough. Sve oko te borbe me je nerviralo - lock-on koji jednostavno ne funkcionise kako bi trebalo, stubovi, protivnik koji baca projektile dok se krije iza drugog protivnika. Na kraju sam upgrade-ovao oruzje i nekako ih pobedio.
Drugi deo igre mi je bio primetno losiji od prvog, ali i tu je bilo kvaliteta.
DLC je prilicno dobar, posebno mi se svidelo kako su bossovi uradjeni, ali traje prilicno kratko.

Sve u svemu, ovo je prilicno dobra igra koju vredi igrati i danas. Dizajn sveta je odlican, a i igra je prilicno unikatna.
Sa druge strane, ima dosta frustrirajucih i zbunjujucih delova, tako da mi sigurno ne bi bila pri vrhu FROM liste.
Siguran sam da bi drugi prelazak bio dosta bolji/laksi od prvog, jer bih znao sta mogu da ocekujem.

Ukoliko vam je igra previse ruzna, preporucujem re-remastered mod koji popravlja dosta toga, mada neke zone i dalje izgledaju gadno.
Ako bas ne mozete da igrate (khm @Yuka Sakazaki ), preporucujem da pogledate ovaj video:

Metju uvek ima zanimljive stavove. Cak i kada se ne slazem, uzivam da slusam njegova razmisljanja.

Jedino me privlachi ona velika zhena u DS1. Planirash li sada Dark Souls 3?

Da, poenta mu je na mestu iako nije najsrećnije formulisao članak, isto sam i rekao par puta ,soulslike igre stvarno imaju vrhunski taj challenge loop gde te teraju da se fokusiraš i poboljsaš, ali svi ostali elementi su im na nivou od solidnih do gotovo nepostojecih, pa kad taj izazov prestane da me radi, bas se oseti praznina ostalih elemenata igre. Ovo naravno ne sme bas svuda da se kaže je jer ti fanovi elitisti stvarno navale kao kultisti da brane svoje čedo.

Pa logično da će ti dosaditi ako igraš samo jedan žanr,
ja većinu tih sličnih igara nisam igrao i jedva čekam novu FS igru. :)

Malo besmislen tekst, kao smorile me Souls igre jer sam ih odigrao hiljadu. Pa ok, logično.

Nemam više živaca jer sam mator, ok logično.

Ova logika može da se primeni na svaki žanr bukvalno.

Back
Top Bottom