2CR4ZY
Forumski Apotekar
E zato posle ceses bulju ceo danStojeći normalno
E zato posle ceses bulju ceo danStojeći normalno
ThisNe znam dal se neko zeza da brise dupe stojeci, valjda je jasno da cim ustanes, ima da ti se ulepi i levi i desni guz sa ostacima, pa trebas i njih da brises i onda automatski imas vise posla, za razliku od sedeceg, gde si vec raskrechen i nemas tih problema.
Pa... sa straneStojeći normalno. Kako gurneš ruku iza bulje sedeći? Šta ću sve pročitati ovde...
Ako si desnoruk desni, ako si levoruk levi... guzZadigneš jedan guz, body can contort, you know...
Biće i toga... taman pred penzijuDajte AI robote da brisu guzove
Ovo da bude u prvom postu.Nije zdravo za telo toliko sedeti na solji. Cuvaj zdravlje.
To je oaza mira za mnoge.Nije zdravo za telo toliko sedeti na solji. Cuvaj zdravlje.
Da ne veruješ... ne prati me. Ok, mene najmanje voli od svih ali ne prati ni ostale ukućane...Nažalost, nemam ništa interesantno ovde da doprinesem. Ne moram da budem go, ali mogao bih. Možda ako ikada budem sam u kući...
Mi imamo dva kupatila, jedno veliko (kada, umivaonik, veš-mašina, šolja.
I moje kupatilo, samo mali umivaonik i šolja. E, to je moje, tu ja ujutro sednem, nekada budem i pola sata i kad obavim šta imam moram jako puno onog Oust spreja da isprskam. Jbga, to vam je kad živite sa dve žene![]()
The Office Thank You GIFTo je oaza mira za mnoge.