Obe why not vidis da prodaja ide kao luda pre neki dan su oborili neki PS2 rekord.Nego,jeli pametnije sada izbaciti Slim ili Pro Konzolu?
Sada Slim za manje para, kasnije Pro za iste ili veće pare.Nego,jeli pametnije sada izbaciti Slim ili Pro Konzolu?
pakuju ps4 hardver u slimaru, winwinObe why not vidis da prodaja ide kao luda pre neki dan su oborili neki PS2 rekord.
Ako gledamo trenutno stanje i cenu cipova tipujem na vece pare 100%. Ne bi se sokirao cenom od 699/749$ uopste.Sada Slim za manje para, kasnije Pro za iste ili veće pare.
Slim samo digitalni zbog cene uz mogućnost kupovine drajvaSada Slim za manje para, kasnije Pro za iste ili veće pare.
Ja ipak mislim da ce ici na pro obustaviti PS5 drajv i prodavati obe konzole digital uz mogucnost drajvaSlim svakako izlazi ove godine. Digital only, pa dokupi br drajv ako ti treba.
Tom Henderson je prvi govorio o redizajnu PS5 konzole na koju moci da se nakaci opcioni BD citac. Po njemu, ove godine izlazi taj redizajn za PS5, a krajem sledece PS5 Pro.Nego,jeli pametnije sada izbaciti Slim ili Pro Konzolu?
Manja i konvencionalnijeg dizajna.Sta mislite kako ce/trebala bi da izgleda slim ps5? ja bih voleo da bude manja dosta od obicnog ps5
Pa po meni bar 1/3 manja ako je izodljivo.
Pa bila bi opcija kupovine drajva.ide pro sa drajvom, skoro svi imamo pokoji disk, sto bi nas otudjivali od konzole?
Voleo bih da izgleda skupo a bude jeftina.Sta mislite kako ce/trebala bi da izgleda slim ps5? ja bih voleo da bude manja dosta od obicnog ps5
Onako robusno kao kao PS3 SuperSlim možda?Voleo bih da izgleda skupo a bude jeftina.![]()