• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Jedino tu.PC verzija po meni radi ok(jedino mega losa optimizacija ali to ne verujem da ce ikad biti bolje)
Ima i Pc verzija bugova kao i vecina open world igara ali nije pakao kao old gen verzija igre. Jbga trebali su kao Stalker 2 lepo da odjebu last gen i cao. Ko ih jebe :D

Jbga trebali su kao Stalker 2 lepo da odjebu last gen i cao. Ko ih jebe :D
Ne bi to bio pametan potez jer ps4 je prodat preko 100miliona ali dzabe im to kad su zabranii na sony igru :D trebala je igra izaci samo za pc master race hahahaha.iskreno mnogo mnogo su se zajebali u mnogo toga sa CP e sad da li ce ispastati zbog toga(mnogo)ili nece to ce vreme pokazati

Nece se cp nikad otresti tereta gomile preuvelicanih obecanja koje im je marketing navukao, koliko god da bude tecno radila igra, vecina igraca ce kukati kako nije zakrpljena jer nisu dodali features koje oni ocekuju.

Ne bi to bio pametan potez jer ps4 je prodat preko 100miliona ali dzabe im to kad su zabranii na sony igru :D trebala je igra izaci samo za pc master race hahahaha.iskreno mnogo mnogo su se zajebali u mnogo toga sa CP e sad da li ce ispastati zbog toga(mnogo)ili nece to ce vreme pokazati
Pa sledeci projekti ce im sigurno biti pod lupom sa mnogo manjim preorderom pogotovo za konzole. Al opet ko je tu bio kriv oni ili investitori mene to kao krajnjeg korisnika ne zanima.

@Revan Ziva istina. Citajuci komentare blizu pola ljudi ako ne i vise je ocekivalo nekakav GTA posto se nazalost vecina igraca danas vodi logikom ako igra ima automobil ili motor koji vozis iz treceg lica da je to po nekom defaultu GTA klon.

Meni je overall bilo ok iskustvo sto se bagova tice vidjao sam i gore projekte. Sto se same tice igre dobio sam ono sam sto sam hteo overproduced Deus Ex like igru i to je to. Zadovoljan sam.

Znači patch 1.3 više nije u roadmapu?

Ja koliko se secam oni su rekli da deo tima ostaje na patchovanju igre a ostali prelaze na novi content dlc/expanzija/multipleyer.

jedina bojazan je što su primili onog novog lika da bude director za dlc, što je radio dragon age 3 i kotor mmo :(

jedina bojazan je što su primili onog novog lika da bude director za dlc, što je radio dragon age 3 i kotor mmo :(

Kazu da je taj poslednji DLC za Dragon Age ''Tresspasser'' bolji od main igre. Tako sam procitao na netu pojma nemam.

moguće, mada kako sam ja razumeo (možda grešim), ovaj nije radio samo na da3 dlcs :D

tor mmo je meni bio skroz ok :D

Ne znam u kakvom je stanju sada base verzija PS4 i Xboxa ja bi ipak uprkos tome cekao next gen patch i igrao na PS5/Series X.

Base PS4 je OKish peformance, base xbone se raspada i dalje, ali i dalje ima crashova na svim konzolama...

PlayStation je vise pizdeo na CDPR jer su oni pozvali narod da refunduju igru.

:ROFLMAO:

Sony has offered a statement on Cyberpunk 2077's return, warning players on the base PlayStation 4 that they will continue to experience performance issues. Instead, Sony recommends Cyberpunk 2077 should be played on either the PlayStation 5 or PlayStation 4 Pro until additional fixes are made.

Base PS4 je OKish peformance, base xbone se raspada i dalje, ali i dalje ima crashova na svim konzolama...

PlayStation je vise pizdeo na CDPR jer su oni pozvali narod da refunduju igru.
U prilog tome ide i činjenica da Xbox verzija koja se dosta više raspada nije uopšte povučena.

Back
Top Bottom