• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Crysis Remastered Trilogy

Sto stalno spominjes Vsync, jel realno da igras sa Vsync na On??
Ako si na 4k tv-u od 60hz ogranici bre taj fps preko rive ili msi-ja na 59fps i bice ti 10x bolje nego sa Vsyncom ukljucenim. Ne znam kako neko uopste moze bilo sta da igra sa vsyncom.

Cim vidim tearing, odma palim vsync... e sad neke igre ga lepo rese i zaista nemam nikakvih problema, bude smooth as fuck, naravno bude veci latency, ali ne primecujem i ne smeta mi, u zavisnosti od igre i kako je resen vsync ingame...
Probacu i tu opciju sto pominjes, uporedicu da vidim sta mi vise odgovara, uglavnom me mrzi da gasim igru i da podesavam to u rivi, ovako mi je sve ingame, i cesto onda i zaboravim, ali probacu prvom prilikom.

Jek ti i taj UW monitor na kom igras, 60hz samo? Krejzi pare na sto i Oled od 144hz tipa C4, progledaces..a ne tu da se *ebes sa vsyncom i da imas lag kao tenka da upravljas ;)

UW monitor mi je IPS, 144hz...
Kec ima problema sa vsyncom, a dvojka radi odlicno

Pa na monitoru uglavnom nema, osim eto iz nekog razloga sa Crysis 1 jer je krsh...
a SH2 igram na tv-u, tako da sve sto igram na tv-u, moram da palim vsync uglavnom, a odlozio sam kupovinu C4, jer je posle crnog petka cena sa 970e skocila na 1050, pa se sad spustila na 1020, ali i dalje mi je to velika doplata u odnosu na 970 koliko je bio, tako da cekam da opet padne na tu cenu, a verovatno ce biti i nize, jer do maja treba da izadje C5, ne zurim, doci ce i to na red :)

Back
Top Bottom