.
.

Koja ti je ono siva konzola iznad nesaOd kad sam renovirao kuću nikalo nisam imao vremena da povezem retro setup. Naizad pre neki dan sam sve lepo odradio. Wii ,PS2, OG Xbox i Dreamcast su povezani rgb scartom na rgb scart switcher. Automatski prebacuje sa konzole na konzolu tako da moje samo da ukljucim šta hoću da igram. Malo sam jos doradio geometriju crt-a povezao sve sakrio kablove koliko je moguće i naravno dovukao fotelju koja se izvlači ispred setup-a.
View attachment 16219
View attachment 16220View attachment 16221View attachment 16222View attachment 16223View attachment 16224
?Mislim da je to scart switch.Koja ti je ono siva konzola iznad nesa?
Nisam nikada video tako intezivno sivu konzolu.
Ja imam neki koji swicuje sam ali kada je ustekan u svaki skart port kabl tj skart od konzole,zatamni sliku na televizoru tako da bi mi nesto ovako dobro doslo ako moze da se uzme na ebayu ili tako negde...
Ne zatamni je skroz ali kao da je momentalno smanjen brightnest..

RetroGamingCables u svojoj ponudi ima i (manuelni) scart switch sa šest scart ulaza.Ja imam neki koji swicuje sam ali kada je ustekan u svaki skart port kabl tj skart od konzole,zatamni sliku na televizoru tako da bi mi nesto ovako dobro doslo ako moze da se uzme na ebayu ili tako negde...
Ne zatamni je skroz ali kao da je momentalno smanjen brightnest..

Evo mali update.Javljaj kako ide, voleo bih i ja da si napravim jedna kolica za moj Trinitron, sve imam utisak da će onaj kallax da se sruši.

Evo mali update.
Za pocetak dok cekam srednju policu i kutije za kontrolere iz Ikeje probao sam okvirno raspored konzola.
View attachment 16916
Nabacio sam produzni i fiksirao ga za kart, i poceo sa obelezavanjem napajanja i kablova.
View attachment 16917
View attachment 16918
takodje zahvaljujuci @Corvus Corax odradio sam i 3d print kuciste za moj switcher, posto sam imao golu pcb plocu.
Napravio sam nalepnice i tako neke sitnice. Predjnje oznake su za sada samo tu da vidim kako bi izgledalo.
View attachment 16919
View attachment 16920
Sve u svemu poprilicno je to finalizovano, ostaje samo da se ubaci dodatna polica i pakao cable managment-a.![]()