bzv što ima samo free for all DM

Sve to stoji, ali kao što rekoh meni je igranje CS-a na pad-u no-no, ma koliko neko dobro igrao na istom.Nemoj Zdravko da te vidi šta si napisao...
Elite kontroler ne zahteva tako da igraš, i ne moraš, ali lik hoće da radi bunnyhop i zbog toga igra tako, menja stav prstiju u toku napucavanja što je okej.
Inače, mnogo je lakše kontrolisati recoil na kontroleru jbg... Kida lik kako igra.
well shit
Mada nije da sam bolji mnogo na misu ahahaOvo je ozbiljan rewiring mozga, ovako uspešno kontrolisati i nisanjenje i kretanje. Zanimljivo je za videti gde je limit kad se vežba sa nekim hendikepom, ali izvan ovakvih izuzetaka, kontroler je i dalje besmislen izbor za kompetitivni fps
Ako igraci tih naslova bez problema dominiraju sa kontrolerom, to jedino znači da aim skill nije primarni skill za pobedu, nista viseGrešiš, bukvalno nema ozbiljna MP igra koja se igra tastaturom i mišom danas.
Apex, Call of Duty, Fortnite, Halo Infinite i tako dalje.
U Apexu od prvih 100 igrača (pro igrača) njih pet je još uvek na KBM. U CoD NIKO od igrača ne igra sa tastaturom i mišom.
Jedina MP Competititve igra gde se još uvek igra samo i samo mišem i tastaturom je R6 Siege. Jednostavno jer je svaki pixel bitan, bukvalno svaki pixel. Tako nije ni u CS-u već jedno, pa 10 god sigurno..
Plus ovo nije ništa što se tiče movementa, jer CS ograničava igračev movement sporom mehanikom. Pogledaj šta ljudi rade u CoD ili u Apex i Halo da vidiš kako kontrolišu movement i pucanje istovremeno.
Ako su nabrojana sr**a ozbiljne MP igre, onda je i gaming definitivno otišao u racq. Koliko su to ozbiljni FPS-ovi dovoljno govori to što mogu da se igraju na gamepad-u. Izuzetno mi je drago što sam odrastao u vreme pravih FPS MP igara kao što su Q3, UT, CS, CoD2, posle kojih je ovo što se danas servira za kompetitivan FPS gaming najblaže rečeno - smešno.Grešiš, bukvalno nema ozbiljna MP igra koja se igra tastaturom i mišem danas.
Apex, Call of Duty, Fortnite, Halo Infinite i tako dalje.
U Apexu od prvih 100 igrača (pro igrača) njih pet je još uvek na KBM. U CoD NIKO od igrača ne igra sa tastaturom i mišem.
Jedina MP Competititve igra gde se još uvek igra samo i samo mišem i tastaturom je R6 Siege. Jednostavno jer je svaki pixel bitan, bukvalno svaki pixel. Tako nije ni u CS-u već jedno, pa 10 god sigurno..
Plus ovo nije ništa što se tiče movementa, jer CS ograničava igračev movement sporom mehanikom. Pogledaj šta ljudi rade u CoD ili u Apex i Halo da vidiš kako kontrolišu movement i pucanje istovremeno.