• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 Switch PC Control: Ultimate Edition

Još jedna stvar koja me vuče da igram Control jeste dizajn Stare Kuće. Beton Brut i komunističke kancelarije su me uvek fascinirali, a ovde je sve to tako dobro uklopljeno. Za sada ni na jednu oblast nemam zamerku 😃

Hoće li biti očigledan prelazak u DLCove ili moram nekako drugačije da znam kako im se pristupa u toku same igre?

Ja imam original sto su prosli put 'delili', ne sad poslednji... Tu ima DLC free ili da skidam narodnjak...? 2x presao igru, ali pricate i pricate i covek mora da se nahajpuje :) Mada jos malo da utvrdimo gradivo ....jer uskroro stizu giganti na PC

@Maxa kakav level lavirint, da sam ranije znao da cu ovo da dozivim, ranije bih igrao Control :D :D :D

J.F. "This is awesome" 🤩

Posle lavirinta, prebrzo sam zavrsio igru. Sada se moram baciti na DLCove i sve preostale sporedne misije. Nije mi dosta Controla :D

@Maxa kakav level lavirint, da sam ranije znao da cu ovo da dozivim, ranije bih igrao Control :D :D :D

J.F. "This is awesome" 🤩

Posle lavirinta, prebrzo sam zavrsio igru. Sada se moram baciti na DLCove i sve preostale sporedne misije. Nije mi dosta Controla :D
Brate kako si 'zarazan', znači nakon tvog hajpovanja krenuo u drugi prelaz (ali sa duplo jacom masinom) odma sinoc! Nisam se pokajao, uživam u igri (y)

Super!

Imaju sada bas velik spisak igara koje treba da naprave, ne moraju nista vise da najave godinama.

Alan Wake 2 [Epic]
Max Payne 1+2 remakes [Rockstar]
Control MP game [505]
Control 2 [505]
Nepoznata MP igra [Tencent]

Control sam odigrao na 1080ti kada je igra izašla i to mi je bila najbolja igra te godine.
Odigrao sam sada ponovo na novoj grafičkoj i stvarno RT pravi ogromnu razliku u ovoj igri. Mod iznad ubacuje i Ultra RT setting koji je prilično zahtevan (oko 30fps), ali čini igru dosta lepsom (i dalje doduše postoje neki problemi na jako udaljenim zidovima, ali takvih zona je malo u igri).
Hdr takođe dosta znaci, posebno u scenama sa narandzastim/crvenim svetlom.
Mod takođe ubacuje i novi dlss, tako da sam igru igrao u 4k/dlss performance i izgledala je odlično.
Šteta sto bar hdr neće biti ubačen u konzolnu verziju.

Konzolne verzije mi izgledaju prilicno slabije od PC.
Mislim da je Digital Foundry dobio tacan preset koje konzole koriste u odnosu na PC verziju igre.
(Remedy im poslao ini file sa ps5 matched settingsom).

edit. evo fotke sa settingsom

Control-PS5-settings-scaled.jpg

Ja planiram da odigram ponovo Control u nekom trenutku posto DLCeve nisam nikad presao (izgubio sejvove jbga). Bas cu probati ovaj nabudzeni RT mod da vidim kolko cu moci da izvucem fpsa. Thumbs up za gospodina koji je napravio ovaj mod.
Plan je da i ja odigram ponovo, mozhda sledetje godine ako tada uzmem novu grafichku, ali radila je odlichno na 2070S u 1080p. No, sada bih da je igram u ultrawide sa tim modom, pa tju sachekati malo. Shto se DLCova tiche, mislim da je jedan od njih samo nekakav multiplejer, ili sam samo utripovao to. U svakom sluchaju, nisam ih igrao, pa bi bilo lepo overiti i to u sledetjem igranju.

Odigrao sam sada ponovo na novoj grafičkoj i stvarno RT pravi ogromnu razliku u ovoj igri
Da. Setjam se da sam se igrao sa podeshavanjima kada sam igrao prvi put, i bilo mi je neverovatno koliko RT pravi razliku u igri. Maksimalno budzhi atmosferu.

"Control 2 continues in the proof-of-concept stage," reads the note from Remedy. "The plans for this sequel are ambitious, and we have seen good progress both in the designs and in the game build. We will continue at this stage for the next few quarters. We focus on proving the identified key elements before moving to the next stage and scaling up the team."

Odigrao prošli mesec Control i sav DLC, totalno drugačija igra od ostalih, ima unikatan dizajn, stil i atmosferu, gameplay veoma dobar,
sama igra/grafika je nekako previše sterilna/čista (i dalje ne znam da li je to minus ili plus).
Svakako odlična i must play igra iako verovatno neće svima legnuti ovako unikatna igra.

Control IP Acquired by Remedy for €17 Million

Having complete ownership over the franchise gives us the freedom to decide the best path forward. We will consider our options carefully, knowing that Control is considered an attractive franchise by many partners. Condor and Control 2 have both progressed well in recent months and we expect these projects to reach their next development stages during the first half of 2024. The development of Condor and Control 2 will continue normally when we consider the best publishing, distribution, and financing model for these projects.505 Games will remain the publisher of the original Control through a transition period that will end on December 31, 2024.

Back
Top Bottom