Brate kako si 'zarazan', znači nakon tvog hajpovanja krenuo u drugi prelaz (ali sa duplo jacom masinom) odma sinoc! Nisam se pokajao, uživam u igri@Maxa kakav level lavirint, da sam ranije znao da cu ovo da dozivim, ranije bih igrao Control![]()
![]()
J.F. "This is awesome"
Posle lavirinta, prebrzo sam zavrsio igru. Sada se moram baciti na DLCove i sve preostale sporedne misije. Nije mi dosta Controla![]()
Mislim da je Digital Foundry dobio tacan preset koje konzole koriste u odnosu na PC verziju igre.Konzolne verzije mi izgledaju prilicno slabije od PC.
Plan je da i ja odigram ponovo, mozhda sledetje godine ako tada uzmem novu grafichku, ali radila je odlichno na 2070S u 1080p. No, sada bih da je igram u ultrawide sa tim modom, pa tju sachekati malo. Shto se DLCova tiche, mislim da je jedan od njih samo nekakav multiplejer, ili sam samo utripovao to. U svakom sluchaju, nisam ih igrao, pa bi bilo lepo overiti i to u sledetjem igranju.Ja planiram da odigram ponovo Control u nekom trenutku posto DLCeve nisam nikad presao (izgubio sejvove jbga). Bas cu probati ovaj nabudzeni RT mod da vidim kolko cu moci da izvucem fpsa. Thumbs up za gospodina koji je napravio ovaj mod.
Da. Setjam se da sam se igrao sa podeshavanjima kada sam igrao prvi put, i bilo mi je neverovatno koliko RT pravi razliku u igri. Maksimalno budzhi atmosferu.Odigrao sam sada ponovo na novoj grafičkoj i stvarno RT pravi ogromnu razliku u ovoj igri