• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Call of Duty Franchise

Denise, neces da se pohvalis sto si prakticno prvu partiju Apex Legends sa nama pobedio :D

Uzmite napravite temu za to

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denise, neces da se pohvalis sto si prakticno prvu partiju Apex Legends sa nama pobedio :D

Uzmite napravite temu za to

Sent from my iPhone using Tapatalk

E jesam na discordu jutros :D Jel moram ja i Apex temu da pravim ffs :D

Promenicu naziv teme da ako iko ima sta da napise u vezi sa CoD serijalom, moze ovde, posto nit' smo CoD MP zajednica, nit' mnogo ljudi igra nove kampanje :D

Odigrah ovaj novi Modern Warfare 2, trebalo mi je nesto za kompletno gasenje mozga, to sam i dobio. Mozda malo kraca kampanja za moj ukus, ali sve je u standardnom MW duhu, prenapucano, prenalozeno, smooth and sexy. Ne znam kako su samo usavrsili ovoliko mehaniku napucavanja, ali je toliko sve tecno da samo zelis da pucas i pucas i pucas. Moram da pohvalim i animacije repetiranja, posle svakog pucnja iz snajpera se repetiralo, jer kako drugacije slusati taj klik-klak zvuk dok se diskretno trese kamera.

Drzacu u vidokrugu MW3 sada sto izlazi, ko zna, mozda i kupim full igru da bih picio malo MP, jos Wahadov review kaze da je sve dobro uradjeno i namesteno je da bude teska navlakusa.

Sve u svemu, ako zelite mindless fun, imate preporuku od mene

Vrlo sam prijatno iznenađen Black Ops 6 kampanjom, da ne kažem šokiran. :)

Zabavno sve vreme, gotivno odrađen hideout, dobro napucavanje, zaokružena okish priča, zapravo zanimljivi i ne previše isforsirani likovi (u okvirima žanra).
Plus traje taman koliko treba.

Back
Top Bottom