• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Call of Duty Franchise

Sacu da stavim da se skida, pa ako hoce neko da igramo kasnije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sacu da stavim da se skida, pa ako hoce neko da igramo kasnije

Ja cu biti tu kasnije veceras svakako, bani na discord pa cemo da pokupimo jos nekog ko bude onlline :)

Ti si jovcov klon?

Malo li nam je jedan :(

Igrali smo veceras malo bilo je prilicno zabavno sa obzirom da nemam pojma sta radim i da nisam igrao ranije CoD MP. Cisto da znate da Wahad krade killove postenom narodu, imajte to u vidu. :D

Igrali smo veceras malo bilo je prilicno zabavno sa obzirom da nemam pojma sta radim i da nisam igrao ranije CoD MP. Cisto da znate da Wahad krade killove postenom narodu, imajte to u vidu. :D
Wahad na spidu hahah
Možda uletim I ja čisto da ne budeš najgori :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Jbg skoro sve MP igre su fun kad imaš ekipu, mene jebe što ne mogu da koristim mic uveče. Sinoć vidim lika ide na wahada, pucam u njega i pokušavam da pingujem, lik ubije wahada sa ledja nije ga ni čuo,ja gledam da sam samo mogao da mu kažem :/

Što se igre tiče ok mi, samo sam totalni pogub. Uspeo sam da ubijem 5-6 likova za onih par partija, al mi je game sense 0, nit znam gde treba da idem, nit gde su neprijatelji, oružje na podu gledam po 30 sec, redovno slučajno swapujem oružje koje ne želim, aj bar sam armor menjao kako treba. Sve u svemu kontam da moze biti jako zabavno kad se malo nasterba.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Pa da tako i ja jbga i CoD i Apex nisam igrao uopste ne znam kako se ponasaju oruzija/recoil itd pola gadgeta niti znam cemu sluze niti kako se koriste, al sigurno je zabavno kada se navezba malo :)

E da zvuk u igri mi je jako los, uopšte nisam imao osećaj odakle koraci dolaze, a ima puno vertikalnih nivoa i onda uopšte ne znam da li su iznad ili ispod mene, ne znam da li je do mojih podešavanja ili generalno problem u igri.

E da zvuk u igri mi je jako los, uopšte nisam imao osećaj odakle koraci dolaze, a ima puno vertikalnih nivoa i onda uopšte ne znam da li su iznad ili ispod mene, ne znam da li je do mojih podešavanja ili generalno problem u igri.

Hmm bas cudno ja sam ih precizno cuo, mozda malo da pogledas onaj sound settings sta ima od opcija.

Meni buraz pizdi od ovoga bas. Od kad je poceo da igra kaze kako je mega los zvuk u igri.

Meni buraz pizdi od ovoga bas. Od kad je poceo da igra kaze kako je mega los zvuk u igri.

Jel probao one pressete za zvuk ili atmos app? Ja mislim da mi je atmos bio upaljen posto ima support za WZ.

Back
Top Bottom