Sacu da stavim da se skida, pa ako hoce neko da igramo kasnije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cimajte buraza @Klose , on igra isto vec neko vreme.Ja cu biti tu kasnije veceras svakako, bani na discord pa cemo da pokupimo jos nekog ko bude onlline![]()
Pozdrav,Moze moze sto da ne![]()
Ti si jovcov klon?
Malo li nam je jedan
Ako nista drugo, novija verzijaNadam se bolja verzija ona prva verzija replicanta kurcu ne valja![]()
Vazno je da si sleper naso
Wahad na spidu hahahIgrali smo veceras malo bilo je prilicno zabavno sa obzirom da nemam pojma sta radim i da nisam igrao ranije CoD MP. Cisto da znate da Wahad krade killove postenom narodu, imajte to u vidu.![]()
E da zvuk u igri mi je jako los, uopšte nisam imao osećaj odakle koraci dolaze, a ima puno vertikalnih nivoa i onda uopšte ne znam da li su iznad ili ispod mene, ne znam da li je do mojih podešavanja ili generalno problem u igri.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Meni buraz pizdi od ovoga bas. Od kad je poceo da igra kaze kako je mega los zvuk u igri.E da zvuk u igri mi je jako los, uopšte nisam imao osećaj odakle koraci dolaze, a ima puno vertikalnih nivoa i onda uopšte ne znam da li su iznad ili ispod mene, ne znam da li je do mojih podešavanja ili generalno problem u igri.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Meni buraz pizdi od ovoga bas. Od kad je poceo da igra kaze kako je mega los zvuk u igri.