• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Call of Duty Franchise

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,050
war.png

Developer: Infinity Ward and Raven Software
Publisher: Activsion
Release Date: March 10 2020
Price: Free to Play
Platforms: PC (Blizzard battle.Net), Xbox One, PlayStation 4

Šta je Warzone?

Warzone je nova masivna borbena arena unutar Call of Duty: Modern Warfare-a, potpuno besplatna za sve igrače, na svim dostupnim platformama. Istražite masivno bojno polje sa dva nova načina za igranje - Battle Royale modom i Plunder-om, potpuno novom frenetičnom borbom za novac - iskusite igranje modernog ratovanja sa do 150 igrača. Uđite, oklopite se , pljačkajte za nagrade i borite se do vrha.
S2_Grau_556_01_WM-7b9f.jpg

Kako mogu da igram Warzone?

Warzone se može igrati na dva načina:

Za vlasnike Modern Warfare: Warzone se pojavljuje kao još jedna opcija režima igre u glavnom meniju između Multiplaier i Co-Op.

Za one koji ne poseduju Modern Warfare: Verzija Modern Warfare-a koja omogućava pristup samo delu Warzone može se preuzeti zasebno kao besplatno iskustvo igranja u PlayStation Store, Xbox Games Store ili Battle.net aplikaciji (PC).
Call-of-Duty-Warzone-4k-Screenshot-5.jpg

Mogu li da igram Warzone na računaru pomoću kontrolera?

Da, evo kako možete:

1. Priključite kontroler po izboru.
2. Uđite u meni sa opcijama u igri.
3. Pređite na General.
4. Prebacite ulazni uređaj sa tastature i miša na kontroler.

Mogu li da igram Warzone na konzoli pomoću miša i tastature?
Da, evo kako možete:
1. Priključite tastaturu i miša. Vaša konzola bi trebalo automatski da otkrije ovaj novi ulazni uređaj.
2. Ako nije, sledite gornja uputstva, prebacujući ulazni uređaj sa kontrolera na tastaturu i miš.

Da li Warzone nudi podršku na više platformi?
Da. Da bi crossplay bio moguć, Modern Warfare sada zahteva da se igrači prijave na Activision / Call of Duty nalog. Ako nemate nalog Activision / Call of Duty, možete ga napraviti u igri kada se prvi put povežete na onlline.

Vaš Activision / Call of Duty nalog dolazi sa jedinstvenim Activision ID-om, koji predstavlja način na koji ćete se pojaviti u igri i kako se vi i vaši prijatelji možete prepoznati.

bWVmmUy.jpg
maxresdefault.jpg

News and updates:

Last edited:
Ima mnogo stvari koje mi smetaju u ovoj igri ali je opet nekako battle royale koji mi je najviše legao i koji sam najduže igrao.

U stvari najviše volim PUBG ali ovde zapravo nekada mogu i da ubijem nekoga. :D

Kontam da skinem da probam jednom, nadam se da learning curve nije kao u apexu.

Ima mnogo stvari koje mi smetaju u ovoj igri ali je opet nekako battle royale koji mi je najviše legao i koji sam najduže igrao.

U stvari najviše volim PUBG ali ovde zapravo nekada mogu i da ubijem nekoga. :D

Meni se najvise svidja onaj mid game deo koji se u PUBgu svodi na hodanje po mapi uglavnom, ovde su to dobro resili onim mini side misijama ''contracts'', i sama brzina upada u sledecu partiju kada se pogine nema dugo cekanja sve je skoro instant sto mi se jako dopada. Overall zabavan mi je Warzone BR iako nikad nisam bio fan COD-a.

Nikako da probam ovo, a najviše me mami zato što podržava M&K na Playstationu. Da bar jedan shooter mogu da igram, a da se ne osećam hendikepiran gamepadom :D

Nikako da probam ovo, a najviše me mami zato što podržava M&K na Playstationu. Da bar jedan shooter mogu da igram, a da se ne osećam hendikepiran gamepadom :D
Pa sad je trend da kod cross play igara maltene imaš cheat kad igraš na joypadu sa aim assist.

Zapravo najgora stvar koju možeš da uradiš je da igraš sa M&K na konzoli u 30 FPS.

Pa sad je trend da kod cross play igara maltene imaš cheat kad igraš na joypadu sa aim assist.

Zapravo najgora stvar koju možeš da uradiš je da igraš sa M&K na konzoli u 30 FPS.
probao sam ja, kao da je pc, 60fps m&k iskustvo. provaj @s_hyperion uopste nije lose

Ae vi shto niste probali da se lepo organizujemo i igramo zajedno :3

Ja sam juce igrao prvi put kad sam napravio ovu temu :D Nije lose zabavno je da se ispucas malo pola sata sat :D

Neka jave kada skresu igru na neku prihvatljivu velicinu kao sto je Epic odradio sa Fortnite sa 90gb na 30gb e to se zove optimizacija :D
A ovi samo budze i budze i budze.... bice 1ssd = cod :D

Hjooooj, zaboravio sam na taj detalj. "The install comes in at 175 GB on PC". OK, no thanks.

Postoji sada u okviru Battle.net-a opcija za Modern Warfare da se customizuje instalacija i instalira samo deo/delovi igre koje korisnik želi. Dostupni delovi su: Single Player, Multiplayer i Warzone, tako da sada i vlasnici Modern Warfare mogu malo da smanje zauzeće SSD-a i što je mnogo važnije, oni sa 256GB SSD-om mogu da instaliraju igru :)

Nadam se da će ovu opciju Blizzard ubrzo dodati i za Warcraft III, da mogu da instaliram samo classic Warcraft III bez 30GB Reforged smeća.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Postoji sada u okviru Battle.net-a opcija za Modern Warfare da se customizuje instalacija i instalira samo deo/delovi igre koje korisnik želi. Dostupni delovi su: Single Player, Multiplayer i Warzone, tako da sada i vlasnici Modern Warfare mogu malo da smanje zauzeće SSD-a i što je mnogo važnije, oni sa 256GB SSD-om mogu da instaliraju igru :)

Nadam se da će ovu opciju Blizzard ubrzo dodati i za Warcraft III, da mogu da instaliram samo classic Warcraft III bez 30GB Reforged smeća.

Zar nisu pojebali i classic, da je to sad jedno zajednicko sranje :D

Pa jesu nažalost. Ja imam samo originalni Warcraft III i ekspanziju koji su ranije tražili oko 1.4GB prostora a sada kada hoću da ih instaliram moram da skinem i reklamu od 30GB za Reforged... Kada su najavili custom install za ovaj Call of Duty rekli su da će to polako ubaciti u sve igre na Battle.net-u pa se zato nadam da će napraviti opciju da se originalni Warcraft III može instalirati bez Reforged.

Last edited:
Stavio da se skida pa će se probati.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Boze dragi sta napravise od onog WC 3 reforgeda jebeni kineski mobile art dizajn sunce ti... Al ajd da ne idemo u offtopic mozemo igrati ovih dana WZ duos/trios/quads ako ste raspolozeni bacite invite na bnetu pa da se dogovorimo oko vremena.

Back
Top Bottom